anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hristos a Înviat! Pentru mine.
Pentru voi? happy

Răspuns Câştigător
| Legion7X a răspuns:

Adevărat a Înviat!

Oamenii nu se transformă până nu li se întâmplă ceva supranatural sau neomenesc în viața lor.
Numai atunci, un om cu raționament lucid ar putea să analizeze o situație care este într-adevăr inexplicabilă or Dumnezească potrivind o parte dintr-un puzzle care formează un întreg,
lucru care te face să strigi ca Ioan Botezătoru pe străzi "pocăiți-vă"

18 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am tot auzit prostia asta, dar majoritatea celor care o spun, nu stiu prea multe.
Pentru mine e o duminica insorita. Nici liber de la servici nu am.
Si as mai avea de vopsit zilele astea, dar se uita crestinii socati peste gard, asa ca trebuie sa astept pana miercuri...
Prefer sarbatorile de iarna, ca-s mai utile. Dupa mintea mea, Jezăs trebuia sa invie prin august, asa, ca nu e nici o sarbatoare atunci, si bem ca prostii degeaba. Anul asta a dat-o aiurea rau, nici salariile n-au intrat...

Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru DracuIa):

Normal ca ii cunosc pe cei care saluta cu "Hristos a inviat", ca altfel nu m-as saluta cu ei laughing
Sa nu crezi ca am stat sa-ti citesc toata parerea... Ma plictisesc eu, dar nici chiar asa. Ti-am explicat putin perceptia mea fata de sarbatoarea asta, cum ai si cerut.
N-am de gand sa ma contrazic cu tine, chiar nu-s curios ce ai scris acolo. Si eu mananc pasca, si stau cu burta in sus.
Imi place atmosfera sarbatorilor, de aia nu o stric. Dar nu sunt crestin... Mi se rupe de semnificatia religioasa a sarbatorilor.
La fel cum ma duc sa beau la "Festivalul pastravului" de la Ciocanesti, desi mi se rupe de pastrav, nu imi place. Ma duc ca e un weekend in aer liber.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru DracuIa):

Daca ai un har atat de mare, sper ca faci deja teologia.
Eu ascult orice preot, dar de multe ori ma buseste indiferenta, de buni ce sunt. Cam la fel s-a intamplat si cu mesajele tale.
Zici ca esti de-a lui Iehova, cu adevarurile tale.
Eu am facut religie pe bune si mi-a intrat in cap. Nu cred ca stii ceva in plus, fata de mine, dar chiar nu vreau sa continuam discutia asta interesanta... Cat despre trait degeaba, se vede ca vorbesti doar in baza presupunerilor.
Pana si pe TPU sunt mai util decat tine, iar spre deosebire de altii de aici, TPU e 0.01% din viata mea, desi sunt mai tot timpul activ.

| Steregoi a răspuns:

Hristos A FOST inviat. Hristos nu a inviat singur. "Hristos a inviat" este o exprimare ce poate semana cu mitul fals numit renasterea pasarii Phoenix din cenusa care are origini diavolesti.

Pentru noi oamenii ambele evenimente au mare insemnatate. Primul eveniment este moartea lui Hristos pe baza careia suntem purificati de pacate. Al doilea eveniment este invierea lui Hristos ce ne da speranta ca daca murim vom fi readusi la viata de catre Hristos dupa Armaghedon adica dupa ce Pamantul va fi curatit de rautate si nedreptate.

In rest Shuriken ai dreptate. Tine-o tot asa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E amuzant cum oamenii se roaga unui zombi. Adica sa fim seriosi.Cum se numeste ala care invie din morti? Zombi...

| anonim_4396 explică (pentru DracuIa):

AM 12! De ce nu intelegeti...

| Illuminati2016 a răspuns:

Hristos n-a inviat si nici n-a existat. Funda?

| SecretDarky a răspuns (pentru Illuminati2016):

Ai vrea sau ți-ai dori funda? Hristos exista si apropo ai trait tu atunci sa vezi daca a existat? Nu cred dar oricum sunt dovezi clare ca exista Hristosul

| Superior a răspuns (pentru Illuminati2016):

Hristos e catalogat ca o persoana cat se poate de reala de toti istoricii...no ca nu vreau ca tu sa mai existi nu inseamna ca nu existi, got it?

| Illuminati2016 a răspuns (pentru Superior):

Ha got 'em

| SecretDarky a răspuns:

Si pentru mine da' vezi ca imediat vin ateii cu texte de 10 kilometri

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru SecretDarky):

Cine ziceai ca o sa scrie texte de 10 km? laughing
Uite la asta...

| aneemaryy a răspuns:

Chiar daca cu intarziere:
Adevarat a înviat!

Întrebări similare