| ady2607 a întrebat:

Http://ro.wikipedia.org/wiki/Profe%C5%A3ia_Papilor
oare este adevarat ca traim ultimele clipe.papa benedict al XVI-lea sa fie penultimul papa iar "petrus romanus" sa fie ultimul? profetia lui malachia pare sa nu fi gresit pana acum.la asta se mai adauga si alinierea planetelor (prevazuta de poporul mayas)din 2012, o posibila modificare a genelor noastre, catastrofe naturale pe pamant.
tot in viitorul apropiat se zvoneste ca vom fi obigati sa acceptam implantarea unor cipuri in mana(cu nr. 666-semnul diavolului). biblia prevesteste asta de atata timp-atunci cand conceptul de cip nici nu era cunoscut.
am inteles ca si nostradamus are un cuvant de spus in profetiile lui.
voi credeti asa ceva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la vostradamus, ca al nostru nu mai traieste, sunt profetii ale sfintilor nostri parinti, care prin traire duhovniceasca, nealterata de bani, pedofilii, homosexualitate, au capatat darul inaintevederii a lucrurilor ce or sa vina peste noi.profetii simple si de bun simt, care se vad ca vin din adevar si credinta.si care din smerenie nu au fost facute publice, nu din egoism. dar sunt facute acum de catre ucenici ai acestora pentru ca lumea sa ia atitudine, cu toate ca lepadare de credinta este evidenta si marsul celor rele spre indeplinire si dezastru social si religios si politic, este in plin avant. Dumnezeu sa ne feresaca si sa ne intareasca.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, eu nu cred.

| JeSa a răspuns:

Buna!, Nu ma incred!, Pa, pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Se pare că profețiile (catrenele) lui Nostradamus se confirmă pe zi ce trece, orice este posibil.
Pa, pa.