Varianta 3
varianta 1 e exclusa!
de ce sa plangem noi pentru pacatele lor?
desi asa ar cam trebui
ca nu e admis, nu e posibil asa ceva
Este de plans pentru cei ce au facut asa ceva implicand un copil nevinovat, nu este de ras, si-au facut-o cu capul lor, vorba lui abh trebuia ca nepotul sa-si faca un control la cap inainte de a se culca cu matusicaMie nu-mi vine sa vomit pentru fapte nesabuite.Eu nu sunt in masura sa judec pe nimeni.
@Morena Rox - nu eu ti-am dat stupidu' [daca asta crezi]. N-am dat la nimeni stupid la intrebarea asta si dupa cum vezi aproape toti au. So. nu eu is "de vina"
E amuzant
Exemplul clar ca dragostea nu are varsta.
( Probabil barbatul este dereglat mintal dar tot este amuzant.)Acum mi-e mila de saracul copil care nu are nicio vina.
Ei, na, ce sa spun! Biblia e plina de incesturi, misoginisme si aia e cartea sfanta. Iar cand o punem in practica, unii vomita! Pai cu asa exemple va mai mirati ce fac oamenii? De ce sa judec eu: nu e viata mea si nici tragicul meu.
Pe toate.
1.Plang pentru ca lumea e foarte proasta si ne ducem de rapa
2.imi vine si sa rad cand vad pana unde ajunge prostia omeneasca
3. vomit deoarece imi e scarba de tot ce se intampla in tara asta si nu numai
Mi se face rau! Ce sa versi? Nu mai mananci 3 zile de sila! Pana unde ajunge lumea asta?! Oribil si dezgustator!
Bamboocha aleg toate cele trei variante si o armata de psihologi si psihiatri pentru cei doi. E clar ca au grave probleme mentale.
Plang, rad bine ca am ce vomita si ma crucesc
Cristoselule am trait sa o citesc si pe asta
Eh, nu doar romanii sunt ciudati.Cand apare cate un dezaxat de genul asta pe la noi spunem:"traim in Romania". Dar nici ai lor nu sunt mai breji.Este ceva in aer si pluteste.in curand ne va indobitoci pe toti, daca ne lasam.
Nici una Imi fac cruce cand vad unde a ajuns lumea...Cum sa ai o relatie cu bunica si pe deasupra si un copil cu ea cu bunica ma oripileaza la cate se intampla in lume...lucruri uimitoare si dezagreabile.
Nu inteleg de ce e stupida parerea mea? Nu plang deoarece nu am pentru cine nu este vreo ruda, nu rad pentru ca nu este de ras clar, in rest mi-e sila de ce se intampla in lume
@Bamboocha : Am observat ca aproape toti au Si nu am dat vina pe tine :p Probabil cineva nu are ce face Mi-o fi dat bunica aia stupid )Nu i-a fost pe plac raspunsul meu
Rad si vomit km sa faci frate un copil cu bunica ta?
doamne nu mai exista lume normala
Prima. Apoi a treia. Apoi... urmeaza Apocalipsa ))))))))))))))))))))) Ca in rest, le-am vazut pe "toate"
anonim_4396 întreabă: