| T0T a întrebat:

Http://www.antena3.ro/......14711.html

Din punctul vostu de vedere o asemenea oră e benefică pentru copii de vârste fragede?

Răspuns Câştigător
| Omori a răspuns:

Am trecut si eu prin ceva de genul in scoala primara.E naspa si nu m-a ajutat cu nimic.Ba chiar m-a facut sa evit mai mult subiectele de genul.
Si nu mi se pare in regula uniformizarea asta a personalitatii.Nu toti copiii gandesc la fel, nu toti se exteriorizeaza in acelasi mod.Consider ca cel mai bine ar fi sa pastreze totul simplu si versatil.
Si trist pentru invatatoare este ca nu poate sa gandeasca singura.Nu cred ca s-ar simti in largul ei daca un superior de la locul de munca ar pune-o sa-si povesteasca amintiri neplacute si eventual sa planga in fata lui.E vorba de autoritate.Si n-ai nevoie de asa multa empatie ca sa realizezi asta.

5 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

La varste fragede, nu.
Exista posibilitatea ca ei fiind mici sa nu se mai poate detasa asa usor de aceasta "experienta", si sa ramana blocati in aceasta stare de tristete.

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Sincer,mi se pare o mare prostie...
Este bine sa plangi, sa te descarci, pana la urma suntem oameni insa mi se pare o mare aberatie... sa faci asa ceva intentionat.
Auzi la ei " ca sa-i obisnuiasca ...cu durerea" Ce cuvinte urate. Parca am "creste asasini platiti, nu copiii "

Invatatoarea nu are nicio vina. Biata femeie este conditionata de programa.
Trebuie si ea sa traiasca din ceva anume. Ministerul este de vina. *sau cei care au introdus aceasta ora in programa*

Sincer. O astfel de ora nu este benefica pentru nimeni. Nu poti sa treci peste un necaz?
Du-te la un psiholog. Este doar parerea mea.

Succes!

| SergiuBoss11 a răspuns:

Au uitat sa specifice faptul ca acei copii, dupa aceasta trauma nemaipomenita isi rupeau hainele de pe ei, se zgariau pe ochi.Au avut nevoie de mii de ore de recuperare la psiholog. Unii dintre ei au intrat in depresie si au murit.
Ce sunt asa sensibili boracii din Marea Britanie?

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Totusi,invatatoarea ar trebui data afara din invatamant.

| T0T explică (pentru SergiuBoss11):

Trist e că nu e vina completă a învățătoarei, ea tot ce a făcut a fost să respecte programa.