anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://www.antena3.ro/......16339.html

Nu credeți că deja se exagerează cu semnele astea?

Răspuns Câştigător
| immaBeast a răspuns:

Ai de *** mea!
Astia-s nebuni, ma! laughing
" Bărbatul e convins că iniţialele Mântuitorului nu au apărut din senin, însă vrea confirmarea preotului din sat că buturuga lui e binecuvântată "
Cum sa apara din senin? laughing Se vede clar ca-s facute de mana, cu un cui mai mare, ceva de genul, o bucata de metal. rolling on the floor
A vazut mosu' ca romanii pun botul la orice " binecuvantare " si ce a zis? Hai sa-mi bat si eu *** de astia, vine televiziunea, le cer niste bani daca vor sa vada buturuga, mai vin si cei din comuna, la cer si la aia bani ca sa o vada...imi scot pensia pe 2, 3 ani de zile. rolling on the floor)
Acum ii vezi pe astia cum ridica buturuga in slavi, si se plimba cu ea prin tot satul, cum au facut si cu termopanul. laughing
Acum stiu ca nu este de ras, este chiar trist ce se intampla, dar sa-i vezi cum se inchina la buturuga...circ, altceva nimic! rolling on the floor

| anonim_4396 explică (pentru immaBeast):

cel mai trist lucru e că până și preotul din acel sat îi dă dreptate.

| immaBeast a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce voiai sa zica acolo cand era filmat, sa-i zica mosului sa nu mai fumeze leustean si sa se trezeasca la realitate? laughing
Normal ca nu a putut sa zica nimic, a luat si preotul niste bani acolo pentru aprobarea pe care a facut-o, doar asta este toata ideea religiei din zilele noastre, o afacere.

| anonim_4396 explică (pentru immaBeast):

rolling on the floor da ce, crezi că preotul ăla e mai sănătos?

| immaBeast a răspuns (pentru anonim_4396):

Ehh, pare ca este sanatos, dar stim si noi ca aparentele inseala. laughing)

20 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Ba da, chiar foarte tare.

| sublime89 a răspuns:

Se exagereaza de vreo 25 de ani, nu doar de acum. Nu exista lucru sa nu fie crezut in Romania, mai ales daca are ceva legatura cu religia.

| syd2 a răspuns:

paai da e foarte real da

| anonim_4396 explică (pentru syd2):

mergi să-i dăm o pupă?

| Lawliet14 a răspuns:

Depinde.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da nu exagerează nimeni cu nimic, totul este perfect normal, adică cum?
Ne inchinam la orice $@#$@#$ - ca de, asta 'ie' moda acum.
S-o tâmpit drk lumea la cap, ce urmează, chipul mă-si lui CRISTI intru-un rahat?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Jwoww, nu le da idei rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce pretentii ai la ei. au caractere atat de slabe ca si-au invetat zeii si alte chestii ca sa creada ca sunt paiziti mereu, chiar daca moare lumea in fiecare zii din accidente si alte chestii, "ei sunt paziti".

| L1feDRAIN a răspuns:

Pentru mine exista doar 3 semne religioase:
1.Crucea.
2.Pentagrama.
3.Triunghiul.

Atit oameni buni!
Nu va complicati viata.
Allahu Aiaka!

| Scarbo a răspuns:

Ai vazut aia cu termopanul? rolling on the floor

| anonim_4396 explică (pentru Scarbo):

cred că am văzut tot ce e posibil. băga-i-aș lemnul lu ăla pe foc laughing astea-s afaceri bune. o să sfințească lemnul ăla, apoi o să pună o taxă pe care toți "credincioșii" o vor plăti să vină să pupe bucata aia de lemn. fantastic.

| Scarbo a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu ma mir cata prostie poate exista in tara asta, potrivit bibliei e gresit sa te inchini la chip cioplit, se vede cati "crestini" au aruncat macar un ochi prin biblie. Nu stiu, poate nu e bine sa judec fara sa cunosc, probabil marea majoritate de cretini din tara asta nici nu stiu sa citeasca.

| Daniellllll1 a răspuns (pentru Scarbo):

Aia cu termopanu' e bestiala rolling on the floor

| anonim_4396 explică (pentru Daniellllll1):

a înnebunit lumea laughing

| Daniellllll1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cam asa ceva.Mai degraba unii "adulti" care sunt "maturi", si se inchina la termopane.Doamne Fereste! rolling on the floor

| Amegadaisuki a răspuns:

Daaa este mult prea exagerat laughing)