Sa zic sincer am inlemnit, nu ma gandeam ca se poate asa ceva nu am auzit si nu am vazut pana acum asa ceva.Bebelusii tratati ca niste jucarii e putin zis.Asa vinesfarsitul lumii si asa se duce lumea de rapa, ba un cutremur, ba inundatii, preotii sunt de orice critica. Cer bani in biserica la slujba ca sa-si puna internet, ce rusine.Asa ne pierdem increderea in Dumnezeu ce crezi.Pacat.
Cum ma sa omori copilu`! Doamne fereste sa se mai intample asa ceva! Pe unde la gasit pe preotu` ala mah?
Este regretabil ce s-a intamplat, a mai fost un caz acum cativa ani, cand un sugar a racit in urma botezului( era iarna si biserica nu era incalzita) si a murit. Preotii spun ca este imposibil ca botezul sa provoace moartea cuiva, fiind un act sfant. Asa sa fie oare?
Ciao miha, ce legatura are credinta in D-zeu cu preotul acela? Ai credinte in D-zeu nu in popa nu?
Mariomario, are o legatura deoarece ei preotii cred ca sunt mesagerii lui d-zeu, dar... in loc sa slujeasca pe d-zeu, te omoara atit fizic cat si pshic