anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://www.libertatea.ro/......62730.html

12 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Am vrut sa spun ca-i o conspiratie, tinand cont ca versurile manelelor se potriveau fix cu actiunea lor. Insa, il arata clar in partea a 2 a filmuletului.
Nu mai pot spune decat c-am ramas fara cuvinte, si ca azi nu cred c-o sa mai mananc ceva. Si asta pe bune o spun.

| psiholoaga a răspuns:

Vai, groaznic. Un barbat cu nevoi sexuale... Cine ar fi crezut?! Si gay pe deasupra. Sunt socata. Dezgustata. Oripilata. Traumatizata. Not. Sunt multi gay care, in incercarea de a lupta cu ceea ce simt ajung in calugarie si ghici ce, acolo e raiul pe pamant, plin de barbati tineri si frustrati sexual si nah, tine-ti instinctele in frau, daca poti. Nu e natural sa ne respingem sexualitatea, cum am putea sa tindem catre spiritualitate daca nevoile primare nu sunt satisfacute? Nu mi se pare nimic socant, poate faptul ca au fost filmati ar trebui sa ridice niste intrebari; in rest, doi barbati care isi urmeaza instinctele. Ca sunt gay si ca unul e preot-pure coincidente.
Lolita, da, si eu am observat. Versatili baietiilaughing

lolita
| lolita a răspuns:

Ce tare filmuletul, am obs ca amandoi sunt activi, mai rar intalnit la gay! nu ar trebui sa socheze pe nimeni, nu este nici primul si nici ultimul care face asta. dorinta carnala o avem toti in noi chiar daca religia ne-o interice. cati popi crezi ca tin post in adevaratul sens al cuvantului sau cati calugari nu se gandesc la sex cand vad o persoana sau chiar un animal. concluzia: sa va duceti cat mai mult pe la biserica si sa pupati mana popii. laughing

kratos
| kratos a răspuns:

Daca facea cu o femeie era ceva normal dar cu un barbat...scarbos straight face!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

"Toate-s vechi, si noi is toate"... Mihai Eminescu Oare mai crede cineva ca in manastiri si alte locasuri, e un trai exemplar, idilic, serafic si de o moralitate de netagaduit?! Oamenii au nevoi si instincte, cu o intensitate variabila... la cei cu o intensitate mai mare, se mai intampla si "derapaje" (satisfaceri), cand exista conditii prielnice...

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor Doamne iarta-ma, dar prea 'cuvios a fost rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor ...deee mai ce sa faca si el ...muieri nu's rolling on the floorrolling on the floor nu trebuia sa isi iubesca si el aproapele? rolling on the floorrolling on the floor "biserica noastra" chatterbox... da taman' in deal (in mitropolie)? nu se putea duce mai la vale? rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor... ntz ntz ntz... "preafericitul" rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

e strigator la cer...asta e "credinta " preotilor nostri... "preafericitul" rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| matchpoint a răspuns:

O vorba din batrani spune ``Fa ce zice popa nu ce face el``. Pacat totusi ca oameni care ar trebui sa fie un exemplu recurg la asemenea fapte. Ce sa mai creada copii nostri si despre preoti dupa ce vad aemenea lucruri la stiri. Si se intampla tot mai des.
Doamne fereste.

| lora_9285 a răspuns:

Doamne! Doamne! Daca se cred slujitorii binelui, macar sa aiba taria sa ramana curati. Dar, nu! Ei sunt lupi, imbracati cu blana de oaie. Imi este scarba!

| cristinela a răspuns:

Tinand cont ca de pe la 14 ani un viitor preot traieste inconjurat doar de barbati, nu ma mai mira nimic. Dar totusi asta nu ma poate opri sa imi fie scarba de ei...Rusine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu il iert.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dezgustator! oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai tineti minte ca preotii vor purta la apocalipsa tricouri cu inscriptia "v-am zis eu"....alaturi va scrie si "v-am tras'o eu "