| smilerz19 a întrebat:

Http://www.TPU.ro/......a-am-mers/ Am fost. I-am zis ca imi pare foarte rau pentru el. Parea intr-adevar distrus. A zis ca eu sunt singurul lucru bun care i-a mai ramas si m-a imbratisat. A zis " stiu care e problema si imi pare rau ca nu ma mai vrei in viata ta", si a dat sa plece. I-am zis ca il vreau in viata mea. a zis ca se bucura si m-a imbratisat iar. A zis " Si care e problema. sarutul?" i-am spus " uite, nu e neaparat o problema, dar as vrea sa stiu ce se intampla, eu nu stiam ca prietenii cei mai buni isi permit sa se sarute, sa se pipaie". A zis " Imi pare rau, incerc sa nu te mai ating.". I-am zis sa termine cu glumele astea si ca ma poate atinge dar nu in felul ala. A zis " Am inteles.Sa traiti." Si a zambit superb. A zis ca imi multumeste ca ii fac viata mai buna. I-am sarit in brate. Nu am mai putut de tristete, el parea ca vroia sa planga dar vroia sa fie barbat. Am inceput sa plang. Si a inceput cu " Dar parca nu era voie sa ne atingem?" i-am explicat iar ca nu in felul ala, si l-am strans de mana ca sa ii arat ca sunt langa el in toate problemele astea. A zis ca nu intelege. I-am zis ca daca are nevoie de ajutor sau de cineva care sa il asculte poate sa ma sune oricand, la orice ora. I-am zis ca ar trebui sa plec, l-am mai imbratisat o data si cand sa ma intorc a zis " Multumesc ca imi distrugi viata. " Apoi a fugit. Eu nu mai inteleg nimic. Ce se intampla? Va rog, dati-mi sfaturi. :(( Si multumesc pentru. sfaturile pe care mi le-ati dat pana acum. Dau fundita :((!

5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

E destul de simplu, tipul vrea sa ti-o traga si incearca sa faca asta apeland la sufletul tau bun. Ai un suflet bun? Daca ai avea, te-ai culca cu el. Altfel, din inteligenta mea debordant masculina, iti pot zice ca daca ai cu adevarat mari probleme in familie, de genul alora care te fac sa plangi de durere, nu iti prea vine cheful sa pipai fete.
Intr-un cuvant: bullshit! Iti recomand sa nu-ti mai pierzi vremea cu el, sa-i zici in fata cum stau lucrurile si ca nu vrei o astfel de relatie. Daca nu poate accepta faptul ca sunteti doar amici, atunci asta este, el pierde.

| bunker a răspuns:

Rezonez 100% cu abh

| Oanny a răspuns:

Eu cred ca tipul e un ipocrit(nu te supara) totusi daca stai sa te gandesti logic abuzeaza de bunatatea ta, nu prea cred ca tine la tine sau poate dupa cum spune abh "E destul de simplu, tipul vrea sa ti-o traga si incearca sa faca asta apeland la sufletul tau bun" nut-i mai pierde vremea cu el si gasteste pe altul, altfel vei avea de suferitstraight face

| mihaela_8362 a răspuns:

Mda. tot eu din noulaughing. Mai complicat baiat.Sigur se joaca cu tine, nu prea stiu ce sa zic pentru ca nu se poate forma o imagine atat de usor. despre cineva din ce ai zis si multi vor interpreta in diferite feluri.Eu zic s`o lasi balta, macar cateva zile, saptamani cum vrei, ar fi bine chiar de tot.Nu stiu cat bine iti poate face tie el, dar tu lui da, pentru ca am vazut ca esti mai buna, ai un suflet mai bun fata de el si poate te`ar manipula.Nu stiu cat de greu o sa-ti fie avand in vedere ca.il consideri doar un amic.Multa bafta si mai tine`ne la curent! Astept sa postezihee hee! [ P. S - Poate simte nevoia sa aiba o iubita, poate e genul. de baiat cu succes si are in permanenta cate una. A avut o cadere laughing. nu cred ca a gasit pers potrivita, pe tine happy ]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar crezi ca tine la tine? Daca ti-a zis 2-3 dulcegarii, nu arata decat ca`i ipocrit. Cand tii la persoana de langa tine, ai retineri in ai zice c-o iubesti, ca-i viata ta. De ce? Te temi prea mult de neimpartasirea sentimentelor, iti este teama sa nu te priveasca cu altii ochi. Daca ce-a zis el este adevarat si vine din inima(asa cum lasa de inteles), ce rost mai aveau discutiile banale pe seama mangaierilor?