Manelistii sunt peste tot, pe TPU nu am mai intalnit astfel de persoane..."fa fomisto" - asta da adresare .
Eu ascult toate genurile de muzica si nu mi-e rusine cu asta! fiecare face ce vrea! suntem liberi sa ascultam ce vrem! criticati manelistii de parca ar fi cei mai rai oameni, ok inteleg e vorba de cultura de multe altele dar nici voi nu sunteti mai breji! fiecare om a ascultat macar o data in viata o manea! fie ca o asculti de buna voi sau ''fortat''! Nu trebuie sa judecam oamenii dupa genul de muzica pe care il asculta, ci dupa alte lucruri! persoana care il compara pe ionut cu justin e o persoana normala, i s-a parut respectivului user ca cei 2 ar semana! treaba lui! nu e treaba mea ce crede fiecare, ma dau cu parerea daca cred sau nu ca cei 2 se aseamana si gata! nu e cazul sa dau cu piatra in cap sau sa rau de altii asa cum ai facut tu postand intrebarea aceasta! Poate nu esti de acord cu mine si daca e asa te rog sa nu te superi deoarece eu nu vreau sa fiu rea cu nimeni doar imi spun parerea! In orice caz fiecare muzica e frumoasa in felul ei nu poti asculta la o nunta muzica rock, e evident ca fiind romani ascultam muzica populara, ce-i mai frumos decat o sarba sau hora! nu putem asculta intr-o discoteca muzica house nu? ascultam manele in schimb ce intr-un club auzim dance sau house! In masina fiecare asculta ce vrea...ai vazut nu? mai trece cate unul cu o decapotabila ultimul tip si cu o manea data la maxim! 9 din 10 spun: uite ce cocalar! nimeni nu stie de fapt ce inseamna cu adevarat acest cuvant! Poate nu face bine ceea ce face din punctul tau de vedere dar el e fericit si lumea ar trebui sa fie mai ingaduitoare! Daca se considera careva corect si drept si nu a gresit niciodata ''da-ti primul cu piatra''! Se vede cu desavarsire ca lipseste ingaduinta, iertarea si oamenii sunt din ce in ce mai rautaciosi! daca va ''separati'' din cauza unui gen de muzica peste 6-7 ani o sa aud ca se fac separatii dupa ceea ce mancam sau cum ne imbracam... sincer mare mare pacat!
Hai sa lasam rabuvnirile personale deoparte. Da, ascult toate genurile de muzica cu exceptia rock-ului. Da, ascult si manele (la chefuri, nu ma pot imbata daca nu ruleaza o manea), dar asta nu insemna ca sunt diferit de restul pamantenilor. Atata timp cat reflecti un comportament decent si dai dovada de omenie, nu vad unde-i problema.
Din cei 50000 de utilizatori, m'ai nimerit la naiba
Normal că avem tot felul de oameni pe TPU. Avem credincioşi, atei, agnostici, rockeri, manelişti...doar cân îţi faci cont nu te întreabă"Eşti manelist? Dacă da nu îţi va fi aprobat dosarul"
In primul rand nu am cum sa fiu manelist decat manelista deoarece sunt fata.in al doilea rand clar nu sunt manelista si nici pitzi si cu atat mai putin nu am fite. d obicei aceste 3 lucruri vin la pachet. daca nu ma crezi poti sa intrebi p cei care ma cunosc d aici si crede-ma ca sunt destul d multi
nu inteleg ce aveti cu manelistii.sincer! eu nu am nimic cu ei atta timp cat sunt oameni normali.aici nu ma refer la cocalari ci la oamneii normali care asculta manele. unii manelisti au niste voci f bune, in majoritatea cazurilor mai bune decat cei care canta muzica usoara.traim in democratie si eu cred ca fiecare poate sa aleaga ce fel d muzica sa asculte.nu cred cred ca asta e important...important e cum se comporta un om si ce caracter are.gusturile nu se discuta!
Nu iti perimt sa ma jignesti
Din fericire, nu sunt manelista. Din contra, urasc acst,, asa-zis" gen muzical.AM vazut si eu raspunsul anonim.
De parca ar fi prima dovada. TPU e o comunitate mare, te asigur ca mai gasesti si alti manelisti, chiar si 'ne-anonimi'.
anonim_4396 întreabă: