@pababiba, bv pentru ceea ce ai gasit; citez: `au inlocuit secera si ciocanul cu triunghiul si compasul`, interesanta comparatie nu? hai sa ne gandim, intr-o comunitate mica este un conducator da? extrapolati la sistem mondial, si o sa vedeti ca e logic, o mana de oameni stau si alta treaba nu au decat sa hotarasca destine. ce-si doreste un simplu om?:bani; dupa ce ai enorm de multi bani ce urmeaza este dorinta de putere, extrem de contagioasa si nevindecabila, aici intervin `prietenii`-masonii.
Masoneria nu mai este un secret. Deja nu mai este vorba de o inchipuire a crestinilor... http://www.dezvaluiri.go.ro/dezvalui.html (daca nu vi se pare credibil si veti vrea sa dati "x", uitati-va mai intai la sfarsitul paginii.) Aud adesea la televizor vorbindu-se despre francmasonerie.
@"doomnezeu" : eu cred ca dimpotriva... Atunci cand iti este teama de ceva, preferi sa crezi ca nu este adevarat... Intr-adevar, este mult mai comod sa crezi ca nu exista. Dar, oare chiar nu aveti semne de intrebare? Oare ce va face atat de siguri de faptul ca nu exista Dumnezeu? Eu recunosc ca am avut semne de intrebare legate de religia mea, de viata si confesiunea pe care le-am ales, insa acum regret ca mi-a trecut asa ceva prin gand...
Versurile unei poezii crestine spun cam asa:
"Ca n-ai crezut vei plange-odata,
Dar n-ai sa plangi c-ai prea crezut..."
In ce vers te regasesti "doomnezeu"? Esti sigur ca acolo vrei sa fii?
anonim_4396 întreabă:
BlackAngel23 întreabă:
RAY întreabă: