L-am mai văzut,nu mi-a venit să cred ceea ce văd. Nu, nu este actorie ştiu ce-nseamnă actorie sau să joci teatru şi acel copil (să-i spunem aşa) are reacţii incontrolabile. Mă tem şi mă gândeam că cei care au calculator şi internet de mici vor ajunge cam aşa dacă păriţi lor nu-i vor supraveghea şi nu numai atat. El juca "Counter Strike" nu un joc recreativ sau relaxant, nu unul educativ...este şocant uneori să realizăm că de la astfel de jocuri cei "mici" pot ajunge şi-n viaţa reală să aplice ce-au "învăţat" în joc.
Aşa că mai multă supraveghere din partea părinţilor nu strică.
O seară faină,mulţumim pentru videoclip. (relizez că am cam deviat de la subiect, dar trebuia să scriu ceea ce gandesc era important, cred eu)
Nu cred ca e facatura.
Cum zic si alti, copil distrus care nu stie altceva decat sa stea cu mouse-ul in mana.
Tu ce zici? Real or Fake?
@DeeaR Nu cred ca este actorie, pentru ca reactiile acelui copil sunt prea de tot. Cred ca parintii lui au observat stricaciuni la calculator si au montat o camera video ca sa vada ce face copilul lor la calculator. Probabil are un frate, a modificat un pic filmarea, ca sa adauge scene din CS si a pus filmuletul pe internet.
Eu zic ca da ... ca altfel dc ar lasa persoana respectiva sa filmeze .asa e si fratele meu
anonim_4396 întreabă:
GugalPunctRo întreabă: