| pwp a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=GvnvfhXgwK0&feature=playe r_embedded
mie imi este mila de el.cred ca are un handicap!
voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Este un om simplu, fara cultura generala, fara o viziune asupra vietii si a situatiilor inedite ce-ti pot aparea pe neprevazute.
Regret ca televiziunea se ocupa de asemenea cazuri doar pentru simplu fapt de a-l pune intr-o situatie jenanta pe Ciprian.
Acest tanar trebuie ajutat, este clar ca are si o forma de debilitate mentala de gradul I, pe langa celelalte probleme cu care se mai confrunta.
Cand a descris ce face el intr-o zi obisnuita de a sa, nu a facut referire la faptul ca, merge la servici, deci este clar ca nici nu ar fi in stare sa faca o munca organizata mai complexa, iar un alt gen de munca sunt convinsa ca nici nu i s-ar oferi.
Sa descrii ca luandu-l de pe strada si punandu-l in fata unei camere de televiziune devine vedeta, ii descalifica pe cei 2 tineri reporteri TV, bataia de joc este ultimul lucru de care avea nevoie acest tanar Ciprian.
El nu-si da seama ca este ridiculizat tocmai ca mintea lui nu poate cuprinde acest concept, el este sincer si a spus ce gandeste, iar altii au vrut sa faca show per seama celor spuse de el.
Ar trebui ca organismele care se ocupa de persoanele cu dizabilitati (handicap), sa se sesizeze si sa-l ocroteasca pe Ciprian pe considerentul ca, fiecare persoana, indiferent de potentialul sau mental, daca este sincer, cinstit si curat sufleteste, merita respectul nostru si acest respect il merita si Ciprian.
Multumesc pentru link Pwp, eu nu am vazut acest interviu si nici nu am citit descrierea situatiei acestui tanar pentru ca, nu citesc jurnalele de scandal si nici nu ma uit la emisiunile TV care isi fac audienta pe "spatele" unor persoane a caror viata trebuie ocrotita si nu ridiculizata.
Un gand bun tuturor si mai multa omenie si simt empatic pentru cei care se distreaza dand in vileag necazurile altora.

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este un om extrem de simplu cu puțină cultură generală.
Pa, pa.

| .LoLo. a răspuns:

Intr`adevar. Are un handicap. Dar cred ca are un suflet foarte bun.In spatele timiditatii. Are ochi de om bun. Si nu inteleg de ce rad cei doi. Mie chiar nu`mi vine sa rad.

| micurutza2005 a răspuns:

Saracutul e putin retardat mintal e inocent ca un copil si astia isi bat joc de el da na e si nostim asa cum zice el "nu stiu"happy