anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Vizionare placuta.

Răspuns Câştigător
| LaraClarice a răspuns:

Http://www.ptroa.co.il/petition/ semneaza si da-o mai departe

5 răspunsuri:
| TheAvenger a răspuns:

și asta ce satan trebuie să mai însemne? există lume care poate viziona așa ceva mai mult de 10 secunde?thinking

| TheAvenger a răspuns:

Bă tu ești nebun? mi-ai stricat ziua.să mor, mi-ai întors stomacu pe dos, fir-ai a dracu.și eu de obicei rezist la imagini durelaughing.să mai dea ăștia o bombă să se ducă dracu psihopații ăia de chiezi..sau,dacă mă forțez eu, îmi iau pelerina și coasa și mă duc la vânătoare de chinezi.

| TheAvenger a răspuns:

ăștia acționează așa..de-a-mpulea..băă ce i-aș lua la rând și le-as trage câte o flegmă între ochi.

| LaraClarice a răspuns:

Este vorba despre o petitie pe care o semnezi pentru salvarea unor animale din China..stii ca acolo se consuma carnea de picica, catel...si alte chestii. Aceste animale, ininte, de a fi,, gatitie" sunt foarte chinuite. De ex, pisicile sunt fierte de vii, cainii sunt jupuiti de vii...si nu mai spun. Asa ca semneaza si incearca sa nu te uiti la acel videoclip.

| LaraClarice a răspuns:

Stiu ca e greu de suportat ...si ca ar trebui facut ceva. Dar multi spun ca,, la ei e normal asa ceva, cum noi consumam carne de porc si pasari si altele asa fac si ei " insa nu au dreptate. Daca ar fi dupa mine ar trebui sa nu se mai consume carnea de nici un fel, asa ar fi cel mai bine. (bine asta e doar parerea mea)
In ceea ce priveste faptul ca nimeni nu face nimic( nu din tara lor,.nu ai cum sa le ceri una ca asta, nu ii duce capul) este pentru ca aceasta tara este un,, puternic imperiu", insa daca mai multe tari am lupta impotriva ei ....ar fi bine