| iulia0514 a întrebat:

Https://adevarul.ro/......36340.html
Ce părere aveți, ați încerca această făină? Știu ca în Mexic greierii se consuma de foarte mult timp, oare la noi va avea succes acest aliment?

52 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru iulia0514):

crying((( trist. Am stat cu banii în casă atâția ani și eu o strigam de fiecare dată pe bunică-mea să-i ucidă laughing))) Doamne laughing)

| iulia0514 explică (pentru anonim_4396):

Ai ucis ditamai mina de aur rolling on the floor ma rog de laptelaughing

| iulia0514 explică (pentru Dismally):

Cam asa e mai sunt și licurici happy într-adevăr când sunt în stadiu de larva nu arata prea binelaughing

| Dismally a răspuns (pentru iulia0514):

Licuricii sunt frumosi doar noaptea big grin

| CostinAlamariu a răspuns:

Sper din suflet că nu va avea succes.

Eh amu și tu laughing sunt un fel de cenușărese ale gângănilor rolling on the floor

| iulia0514 explică (pentru CostinAlamariu):

De ce? Dacă tot ai adăugat un comentariu măcar sa știm și motivul de ce nu ești de acord! Eu de exemplu am zis ca nu pot concepe ideea de a mânca gândaci dar la mine cred că e ceva psihichappy

| CostinAlamariu a răspuns (pentru iulia0514):

Pentru că în timp ce oamenii sunt încetul cu încetul îndoctrinați să *încerce* și după să consume de-a dreptul insecte, elitele lumii globalizate ne spun că fermele de vaci produc gaze cu efecte de seră și sunt de vină pentru încălzirea globală în timp ce ei se plimbă cu avioanele personale creând mai multe gaze novice decât toate fermele de vaci la un loc. Mai ales că s-a dovedit deja de nenumărate ori că fermele de vaci nu produc suficiente gaze cu efect de sera încât sa reprezinte un pericol real.

Da, chiar asa laughing Pacat ca nu am vazut pana acum licurici, probabil nu sunt prin zona mea

| cristi202 a răspuns:

Destul că mă cheamă Cri-sti, nu vreau sa mai fac și "Cri-Cri!"
De unde atitia greieri pentru faina? Ii cresc in crescătorii de greieri happy? Și dacă s-au strecurat și alte ginganii printre ei? happy
Vegetarienii au voie sa o foloseasca? Bănuiesc că nu.
Mi-a plăcut răspunsul lui Daea. Mămăliga noastră făcută din malai o fi mult mai buna decat orice ai face din acea faina.

| cristi202 a răspuns (pentru Dismally):

O sa fie și din aceia care sa o contrafacă, că s-ar scoate bani frumoși daca s-ar vinde. Dar oare se vinde?

| cristi202 a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Vrei sa mă faci să nu mai maninc mezeluri? happy

| cristi202 a răspuns (pentru iulia0514):

"Nu tot ce zboară se mănâncă" E un criteriu util in alegerea informației de pe net.

Te rog sa nu excluzi albinele! happy

| Dismally a răspuns (pentru cristi202):

Asa ai sut si bodarii si altele doar ca au ac big grin

Mie îmi plac albinele. Bondarii și "altele" nu dau miere. happy

| Dismally a răspuns (pentru cristi202):

Ba sa stii ca fac si bondarii miere big grin

| iulia0514 explică (pentru CostinAlamariu):

Perfect de acord cu tinehappy

Nu prea mai vezi pe la oraș noi aici suntem într-o zona cu mai putina poluare și asa mai vedem foarte rar la fel e și cu fluturi, albinele si alte gangani sunt tot mai puține

| iulia0514 explică (pentru cristi202):

Nu cred ca pot fi consumati de vegetarienii ca e proteină animalăhappy probabil o s-o putem duce la analize sa vedem dacă nu cumva o mai scăpat și câte o lacusta sau vreo muca, țânțar sau alta vietatehappy

La mine nu au fost nici inainte, cred ca nu le prieste aerul de munte. Am vazut ca sunt mai mult prin Gorj - Valcea, zona de sud.

Eu stau în județul Cluj în zona montana și am văzut mai mulți în urmă cu câțiva ani erau cu grămadahappy