((( trist. Am stat cu banii în casă atâția ani și eu o strigam de fiecare dată pe bunică-mea să-i ucidă ))) Doamne )
De ce? Dacă tot ai adăugat un comentariu măcar sa știm și motivul de ce nu ești de acord! Eu de exemplu am zis ca nu pot concepe ideea de a mânca gândaci dar la mine cred că e ceva psihic
Pentru că în timp ce oamenii sunt încetul cu încetul îndoctrinați să *încerce* și după să consume de-a dreptul insecte, elitele lumii globalizate ne spun că fermele de vaci produc gaze cu efecte de seră și sunt de vină pentru încălzirea globală în timp ce ei se plimbă cu avioanele personale creând mai multe gaze novice decât toate fermele de vaci la un loc. Mai ales că s-a dovedit deja de nenumărate ori că fermele de vaci nu produc suficiente gaze cu efect de sera încât sa reprezinte un pericol real.
Destul că mă cheamă Cri-sti, nu vreau sa mai fac și "Cri-Cri!"
De unde atitia greieri pentru faina? Ii cresc in crescătorii de greieri ? Și dacă s-au strecurat și alte ginganii printre ei?
Vegetarienii au voie sa o foloseasca? Bănuiesc că nu.
Mi-a plăcut răspunsul lui Daea. Mămăliga noastră făcută din malai o fi mult mai buna decat orice ai face din acea faina.