| MountainRiver a întrebat:

Https://www.bugetul.ro/......2025-2026/

Pe bune?!
Așa ceva nu am mai întâlnit. Totuși vorbim de profesii și meserii care existau de când s-a inventat tabla și călimara, de fapt, ce zic eu tabla și călimara ci mai bine zis, de când învățau oamenii să scrie în preistorie, în peșteri.

Mi se pare inadmisibil așa ceva.
Adică astfel, în aceste condiții noi de mediu, noi oamenii care aveam înclinații sau doar înclinații către scris, către joburi solitare ori joburi ce implicau literele și nu cifrele sau ingineria, la ce să ne așteptăm în viitorul apropiat?!
Nu toți suntem făcuți pentru AI și inginerie, deci noi cei care avem înclinații artistice, filosofice sau scriitoricești, către ce să ne îndreptăm?!

Și mai zice lumea că "teoria conspirației" este doar teoria conspirației, însă nimeni nu observă semnele?! Că suntem jumătate de mapamond care nu ne găsim locul pe aici, dar nici statul și nici "lumea" de azi nu ne ajută în vreun fel și chiar dorește cu orice preț să scape de noi?!

Voi nu sunteți anxioși pe fondul venirii AI-ului la putere?!
Observ că tot mai mult se pupă acest AI în c** în timp ce noi, oameni cu ADN dat de Dumnezeu și umani, și proști, imperfecți, dar și buni, suntem dați la o parte ca o plagă?

1 răspuns:
| CiocSimion134 a răspuns:

Sincer sa fiu este destul de trist faptul ca asemenea specializari ale unor facultăți se vor închide. Exista însă mai multe motive pentru care "minunatul" și prostul nostru de minister al educației condus de boul ala de psiholog, dorește sa le închidă. Încet, încet am impresia ca o sa ajung sa cred ca cei de la putere chiar vor sa ne prosteasca total ca sa devenim sclavii lor. Dar sper sa fie doar o impresie și o interpretare proasta.

Întrebări similare