| Parakeets a întrebat:

Https://www.g4media.ro/......ne-ro.html

Hey, ca idee, a mai fost cineva aici? La această academie?
Am încercat și eu, dar după prima consultație gratuită și văzând prețurile, am renunțat.
Dar tipa asta, devenise muza mea anul acesta. Chiar ca exemplu de terapeut, dar și ca om, chiar mi-a plăcut, plus că eu cred în tot ce vrea să promoveze terapia și chiar pseudoterapia.

Însă acum observ că lumea ar mai susține și altceva.
Deci ați auzit ceva de fata asta? Chiar să fie adevărat? Totuși fata a studiat la Harvard și s-a promovat chiar la emisiuni faimoase de pe Youtube, căci și eu tot pe Youtube am urmărit-o.

Oare să fie doar o șarlatancă sau gurile rele să inventeze aceste lucruri?
Ce-i drept, prețurile sunt piperate, chiar exagerate, dar susține că terapia ei chiar vindecă și cancerul.

https://youtu.be/A5aHxKvd6ik?si=JrmJV82pbIk2tKls

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mii de medici cercetează de ani de zile cancerul. Când cineva zice sa vindeca acesta boala că prin minune mai are rost sa întrebi dacă e șarlatan sau nu?

| Parakeets explică (pentru suntserios):

Și totuși, tipa are o afacere profitabilă și nu știu dacă are autorizația aia sau nu, de la Colegiul Psihologilor, așa cum spunea tipul din articol, însă pe Youtube, tipa nu pare neprofi, spune multe lucruri smart despre psihicul uman și psihologie. Dar și despre vindecarea trecutului pentru trăirea prezentului. Ba chiar aduce argumente din Biblie și religie, cu ideea că "păcatele unui neam, merge până la al 4-lea neam" ea susține că în terapie a găsit că merge până la al 15-lea neam și se leagă și de ADN chiar. Susține că dacă cineva a suferit de o boală în neam, și fluxul energentic nu a mai curs, acest blocaj va merge mai departe în neam, prin ADN. Așadar, nu știu ce să cred.
Să zic că prețul prea ridicat și pe care nu mi l-am permis, m-a făcut și pe mine să cred că poate e ceva. Dar tipa nu poate fi oricum șarlatancă orice-ar fi, pentru că a studiat la Harvard și știe multă pishologie.
Poate profită de statutul ei, asta ar fi altceva, nu? happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Are papagal. De câte ori cască gura emite o perlă. Unii se vindecă cu papagalul și neapărat cu prețuri piperate.

| doctorandus a răspuns:

Dap, daca e prea frumos ca sa fie adevarat, atunci nu e adevarat.

| Parakeets explică (pentru doctorandus):

Totuși happy tipa a studiat la Harvard și pe Youtube nu pare șarlatancă, știe psihologie. Așa că?
Nu știu ce să cred.

| doctorandus a răspuns (pentru Parakeets):

Asta a afirmat ca a studiat la Oxford: https://en.wikipedia.org/wiki/Ruja_Ignatova

Bineinteles, naivii au crezut-o pe cuvant de onoare. Fara a da detalii despre ce a studiat, cand a studiat, afirmatia ei ramane neverificabila. Cam ca masteratul lui Ponta din Who's Who.

Unii confunda un masterclass de doua ore cu un masterat de unul sau doi ani.

| blackann a răspuns:

Patricia, sincer... cum sa crezi asa ceva?

| carevaescu a răspuns:

Doamne, cum pot fi oamenii asa naivi.

Bineînțeles că e escroacă.

Nu înțeleg de ce nu sunt puși direct la închisoare pe fraudă.

| DeMicUnCălător a răspuns:

E bună. Atât timp cât n-o plătești.