Mama mama uite la ce se uita fetele singurele deci tu cu asa ceva iti ocupi timpul.E bun si asa rau, dar sa te uiti stiu si eu pe undeva la ceva barbatii nu te uiti. Faci exact ce facea si personajul ce l-ai aratat pe aici, doar stai pe net si te uiti la chestii morbinde
Vad ca tu esti, nu stiu cine, care erai altcineva, acum ai alt cont Naspa, esti la fel de nemultumita de oameni, mai ales de America sa nu uiti sa spui asta, ca na tot in America aia in care tu bati mereu, doar cazul asta ups, asta nu era american, era englez, venit in America, dar ce conteaza, tot America aia bateo vinto so bata
Ai grija la ce te mai uiti, cine stie poate auzim si de tine pe undeva, daca tot mai continui in felul asta, sa urmaresti rahaturi.
Ce faceti voi astia care va uitati la rahatu fufei aleai, aia da din cioc si face bani, atit stie sa faca, doar sa dea din plisc clantane, arata ce lumea e deja satula, arata ce deaja au aratat altii, doar ca le arata la romani, o zis fatuca, romanii mai pun botu ca robotu, se mai gasesc clienti inca.
Cum dreacu sa te uiti la timpeniile ei, cand poti citi ceva folositor, ori sa stai la birfa mai bine cu cineva la un suc, la o bere, daca tot este cald, nu sa stau sa ma uit la timpeniile unei macuce, aia ce munca este straina de ea, cauta sa faca bani din rahat, pentru ca oamenii astia care tot scurma rahatu, arata tot timpul chestii ce sau aratat de mas media, is un fel de pasari care scurma in ****, sa mai gaseasca si ei ceva, sa aiba cu ce se hrani, cu ce trai.
Cam asa vad eu oamenii astia care prezinta, dar si pe cei care se uita
Sunteti niste oameni pierduti, nu mai puteti fi slavati
Jesus Christ!
Te auzi?!
Și răspunsul la întrebarea mea, unde e măi Relian?! )
Și la ce ai vrea să mă uit sau să fac?
Oare fix ce dorea și inculpatul din acest caz?! Să sar pe voi, dragi bărbați?! Că am văzut eu, că ăsta mna, a fost un macho girl mai afectat și sensibiluț ) dar cazul e o true story about our days ) vremuri în care dacă femeile s-au luptat atât pentru drepturile lor și pentru pantaloni, s-au cam inversat și rolurile, voi, dragi bărbați, nu mai sunteți în stare de nimic, majoritatea, așteptați mai nou să sară fetele pe voi ) Și nu, nu exagerez eu, că ai zice că am nu știu ce defect și sunt frustrată poate că nu săriți voi pe mine ) însă am și exemple concrete, precum amice de-ale mele care au avut relații n cu bărbați și toți vânați de ele și toți, care l-a început nici nu le plăceau pe amicele mele sau nu suficient, că de, orgoliul masculin e mare, cum să spună dragul el de macho că ar plăcea o creatură ușor inferioară lui sau cum să-și expună dragul de el, macho feroce sentimentele, așa că tace, așteaptă pasiv să fie vânat, să vadă dacă căprioara vrea, apoi bang pe ea )
Așa că, mai taci măi Relian cu poveștile tale )
Și da, dacă te încălzește cu ceva, eu una, deși chiar nu am o părere bună despre voi boys, chiar am empatizat cu cazul și da, dacă, te mai super încălzește cu ceva, poate de aia am empatizat cu el, chiar de era bărbat, căci cumva l-am înțeles, i-am înțeles durerea, disperarea oarecum, deoarece știu cum e să vrei și tu să atingi iubirea, dar să nu ai parte de ea sau pur și simplu să-ți dorești cumva duplicitar acea iubire (pentru că cineva din tine ar dori să iasă cu fete/băieți, să experimenteze, să trăiască, să iubească, iar altă parte din tine iți spune că se*ul opus e sucks și mai bine nu, stai departe) deci cumva, mda, am empatizat cu băiat. Deși de aia m-a și frapat, pentru că i-am văzut mutra și tipul chiar era pe gustul meu și nu uita că eu chiar nu prea agreez băieții, dar ăsta nu știu, chiar avea trăsături frumoase și intuiția, îmi spune că, chipul lui chiar arăta a good boy, deși mda, faptele lui ar infirma asta. Așa că, eu tot am rămas șocată, cum naiba, de o avut o viață bunicică, până la urmă (financiar, emoțional, că totuși părea și cumințel, dacă nu umbla cu dubioși, nu se droga, nu viola totuși fete, avea totuși familie, primise o educație, ai lui fiind cineva, avea chiar o mașină nice, avea un chip frumos și poate chiar și maniere) dar nada. Ori asta n-are cum să mă pună pe gânduri. Iar gândurile le-ai aflat din intrebare asta dacă ai fi citit și intrebarea și nu doar ai fi sărit la concluzii că "vai, ce pierd eu vremea cu toți psihopățeii".
De asemenea, oare să înțeleg că deja avem un mic hateraș al domnișoarei prezentatorea?!
Nu uita că toți au hateri și loveri zilele astea cu online-ul. Deci nu-i nimic dacă nu-ți place fata sau conținutul ei, însă nu-i denigra munca, pentru că până la urmă, da, orice ai spune, asta e noua eră, a vlogeringului, al influencerilor, al jurnalismului youtuberesc și al online-ului. Deci fata prezintă niște cazuri, drame, povești reale cu protagoniști reali, cu destine reale până la urmă și face bani pe munca ei. Pentru că în spate e o muncă și documentarea asta. Adică fata chiar se documentează înainte și știe ce face și spune. Mai ales că și spune că ideea acestor podcasturi e clar ideea de a prezenta niște cazuri tragice reale în care să ne semnaleze niște tipare, niște lucruri și tabieturi care poate în timp se pot solda, la fel ca și în cazul acest povești tragic. Eu una am învățat multe din cazurile de crime din Univers : că ai grijă când dai viață unei vieți pe pământul ăsta, că a face copii doar de dragul de a face copii sai umple pămânțelul fără cap, e vai și amar de pămânțelul ăsta, ca dacă te știi sau ai numai mica bănuială că nu poți fii răspunzător de viața unui copil, mai bine nu-l mai face. Am mai învățat că anturajul cântărește foarte mult (deși îmi pare rău că spun asta și că acum chiar ar părea că nu dau drepturi egale tuturor la existență) dar uneori poți fi un om al dracului de bun, care în garda nepotrivită, îți poți distruge viața într-o clipită, iar exemplul cel mai actual, e clar cel al drogaților și al păcănelelor. Îți trebuie doar o clipă într-un anturaj prost și să te lași în voia momentului cu "hai încearcă" și ți-ai cam distrug pentru eternitate întreaga viață.
De asemenea din aceste cazuri am mai învățat încă ceva, că la fel dacă te știi mai sensibil, mai influențabil, mai codependent (ceea ce e și cazul meu) la fel un anturaj mai influențabil sau narcisic te poate trage în jos și la fel, distruge viața într-o clipită, deaorece la fel ca și în "hai încearcă la viciu" e suficient un "hai să ne distrăm pe nu știu unde sau hai trage, sau hai să fim părtași" și uite așa, again, viața e fucked up.
Am învățat că red flagurile, ar trebui și ele, de asemenea băgate în seamă, chiar dacă, acum nu înseamnă că trebuie să devii paranoic și să dormi cu pușca sub braț, însă e bine întotdeauna să-ți asculți intuiția, dar mai ales să tragi mai pe dreapta la red flagurile astea.
Am învățat deci multe din cazurile astea, omule. Așa că, nu știu ce exagerări vezi tu sau filme sf la aceste cazuri. Dar realitatea e că, aceste cazuri au fost, sunt și vor fi realea mereu, dacă nu învățăm ceva din ele. Cum spunea nu înțelept proverb "prostul nu învață nici din greșelile lui, deșteptul învață doar din ale lui, dar înțeleptul învață și din greșelile altora."
Și acum știu că ce o să spun, o să sune macabru ) dar uneori doar din aceste tragedii, coșmaruri și din viețile acestor psihopați sau chiar bolnavi psihic, înveți cel mai bine o lecție de "așa nu".
Deci mai ușor cu acuzele la oamenii care chiar muncesc pentru a face materiale audiovizual. Deși da, dacă ar fi ceva de condamnat la fata asta, poate ar fi umorul și decorul. Oricât ai vrea să normalizezi aceste cazuri sau să le dai o notă umoristică și caragialistică, nope, nu mere, totuși acolo s-au întâmplat niște vărsări de sânge cu niște tragedii colosale care au luat un om drag din sânul unor familii, așa că, oricât ai vrea să normalizezi sau umorezi treburile astea, asta nu merge. Dar în rest, fata e ok, muncește pentru video-urile alea și chiar nu văd de ce nu ar face bani din asta, dacă în prezent, mna, cititul a apus, deci și meseria de scriitor a cam apus, iar noua meserie care vinde e cea mai YTB ului și a audiovizualului. So, care e problema ta, măi Relian?!
Cât de America, de data asta, cazul are legătură strict cu întrebările de aici și nici un iz de sarcasm la adresa depravării scumpei tale Americi. Deși da, orice ai spune, eu mi-am susținut și mi susțin în continuare punctul de vedere, legat de adoptatoarea ta patrie ) că o consider dezmățată și depravată, parcă un purgatoriu ) parcă drumul sigur spre iad ) și orice ar fi, nu-mi schimb punctul de vedere deși da, eu las lumea liberă să creadă ce vrea despre mirobolanta Americă. Și fiecare s-o trăiască prin propriul filtru și trăire. Deci și tu dragă Relian, ești liber să te bucuri de noua ta casă, dacă tu spui că filtrul tău, de când ești prin însoritul Texas, a prins doar culoarea, doar paradisul. E ok. Bucură-te de acel paradis, dar eu nu-mi schimb părerea.
Cât de caz și eu, tu ce crezi?! Că eu nu mă gândesc că sună cam similar cazul?! Parcă tot ce am trăit eu, dar cu băieții, a trăiat băiatul ăsta, dar cu fetele. Acum că spun asta, realizez că poate băiatul ăsta mi-ar fi fost un drag suflet pereche, dacă reușem să dau de el. ) Chiar simt că mi-am găsit sufletul pereche la celălalt capăt al lumii. Și nu, nu glumesc când spun asta. Pentru că eu chiar am empatizat cu băiatul deși nu sunt și de acord cu faptele lui. Păcat că e prea târziu, deși băiatul nu ar fi mort încă ) Poate am să-l caut pe rețelele sociale, cine știe... cazul e recent și el avea doar 22 sau ceva de ani ) deci am fi cam de-o șchioapă, iar fiind tânăr, poate iese și din închisoare mai repede pe bună purtare. ) Dacă nu, mi-aș face măcar un prieten, care chiar are o gândire ca a mea. )
Acum că scriu astea, parcă sună incitant. Sper să nu sune nebunesc, dar eu una chiar aș dori să-l contactez pe băiatul ăsta. )
E clar, esti dusa Voi una vedeti si alta pricepeti, sincer nu pot sa imi explic, cum foarte multi roamni, vorbim de romani pe aici, chiar cand vad ceva, ei spun altceva, ce anume se intampla, ce ajunge la creier, sau ce nu ajunge?
Daca tu vii si spui ca cazul tau este similar cu al individului astuia, sanatoasa sigur nu esti
Ce a trait baiatul ala adica? Nu facea nimic pentru a comunica nici macar cu baietii de seama lui, cu fetele deloc, iar tu vii sa spui ca il intelegi pe de o parte, ba esti nebuna
Tu, spui ca la tine la fel, nu sar barbatii pe tine.Asa de ce ar sari? Tot tu spui ca amicele tale au vinat ei acei mamsculi, dupa cum observi ele au incercat ceva, au facut ceva, tu ce ai facut?
Apoi nu spune nimeni ca daca iti place de cineva, gata e regula sa-i placa si aluia de tine.Amicele tale vanau pe indivizii respectivi pentru ca ii placeau corect? Indivizii nu erau curiosi de ele, oare de ce?
La tine sus acolo nu ajunge chiar nimic nu le placeau de aia.La tine daca vine un barbat, pe care tu nu il placi, pur si simplu nu te atrage, nu-l placi, ce faci? Vrei nu vrei gata sar pe ala, sau il lasi sa sara pe tine.
Vai de capu nostru in ce hal ati ajuns Esti cataclism universal, galactic draga nici nu mai stie omu cum sa-ti zica, schimbi adresele mai ceva ca pe cioarapi, ori poate ca nici nu porti ciorapi, poate nici altceva
Prieten cu gindire ca a ta stii unde gasesti? La balaceanca Contacteazal, e pe alta lume, daca poti sa il contactezi, sa ne zici si noua cum e
Păi pentru că nici eu nu pot comunica, îl înțeleg. Iar dacă tu o poți face, nu înseamnă că trebuie să judeci oamenii ca noi Relian.
N-ai idee ce înseamnă să vrei să te exprimi, prin mintea ta să șadă o mie de cuvinte și pe exterior să cazi într-o baltă de implacabilă tăcere. Habar nu ai deci shut up.
De aceea empatizez cu băiatul. Evident nu îi aplaud și fapta deși dacă aș merge pe vibe-ul meu de scriitor, parcă oleacă înțeleg și asta. Căci aduni, aduni, tăcând vezi prea multe și o dată explodezi. Deci îl înțeleg.
Și deja jignești Relian.
Nu simt ca eu prin romanele mele să te fi jignit. Pot înțelege dinte pentru dinte și ochi pentru ochi sau jignire pentru jignire, dar nu și când eu ți-am vorbit frumos.
Gândirea mea e gândirea mea, iar dacă nu-ți place Sayonara, chiar nu-mi pierd timpul cu hateri sau oameni care nu-mi înțeleg gândirea. Oricum nu ăsta mi-e scopul în viață. Poate și de aia sunt singură în viață, că am încetat de mult să mi mai fac gândirea auzită, pricepută, înțeleasă și ce să vezi am mai oferit și libertate supremă, cine vrea să șadă lângă mine și să mă asculte ce am de zis bine, iar cine nu, adios. Decizia vă aparține umani. Cam așa gândesc de fapt.
Și uite că până și asta are legătură cu fix ce spui tu că nu pricepi la gândirea mea. Am lăsat libertate supremă, dacă cineva mă place și dorește să mă "răpească" adică nu pe mine fizic ci tocmai spiritual, adică să mă facă să mă îndrăgostesc, cum nu am făcut niciodată în 20 de ani, eu îi las ușa liberă să o facă. Dar să se străduie, asta încerc să spun. Și fix prin ce dădeam și sfaturi picilor de băieți de pe aici de prin online, care pun mereu întrebarea patetică "cum să pot deveni mai macho ca să atrag fete", că nu aia e calea, mai ales pentru femei pe care nu le atrag o mască fățarnică de duritate sau machism și nu le pasă de niște replici oricum copiate din online, o geacă de piele și un chip de lut sau mai știu eu ce dracu de lugubrații. Și hai că acum deja m-am înfuriat.
Iar dacă nu vrea nimeni, aia e, consider că nu a fost să fie. Eu una așa gândesc și așa gândea și băiatul ăsta. De aceea și spun că l-am cam înțeles pe alocuri.
Deci adios, dacă nu pricepi.
Ahhh, deja m-am înfuriat maxim. Din cauza ta mai trebuie să iau un Anxiar, asta că tot mă faci nebună. Ei bine, am o problemă emoțională, se numește anxietate, nu e nebunie. Poate până la urmă nebunie e ceea ce a ajuns în final să comită băiatul ăla, atunci când vrei să faci rău și să distrugi totul în calea ta, ei bine, poate atunci e nebunie. În rest e doar o patologie, o boală, o tulburare, un zbucium emoțional.
Nu am jignit de loc, este fix problema ta daca te simti jignita.La fel se simtea si baiatul respectiv, se simtea foarte jignit, ca nu sareau fetele pe el
Cind aprobi un criminal, ce vrei sa te aplaud. fugi si te impusca soro e clara sigur nu esti pe drumu ala bun, mergi deja pe aratura.
Baiatul respectiv sanatos mintal nu era, iar daca tu spui ca are, sau avea dreptate, arata ca gindesti ca si ala.
Daca consideri jignire sa fii sanatoasa, oricum nu stii unde locuiesc sa vii cu tancu sa ma fugaresti
Normal ca este boala, e ceva ce ai mostenit de la rude, sau daca e mostenit, poate fi dobindit, dar inainte dea se naste.
Asa apar chestiile anormale, te nasti cu ele, ori ca le mostenesti mai stiu eu de la care spita de roata familiei, ori ca leai dobindit cand erai fat.
Cancertul la fel apare, un adult nu face cancer indiferent in ce conditii ar sta, daca este sanatos, nu exoista sa faca cancer, asa cu, m bat cimpii unia.
Daca iei otrava crapi, nu faci cancer, daca esti iradiat, crapi, nu faci cancer.
Nu se poate ca la un adult, ca la un copil, deci un om deja nascut sa apara cancer ca a mincat nu stiu ce, sau a stat la soare, astea is povesti.
Daca esti cu un defect si nu l-ai mostenit, poti sa il capeti cand te formezi, daca conditiile de formare, atunci in uternul mamei, daca conditiile nu-s cele normale, capeti defecte, chiar si cancer.
Tu spui ca doar daca faci cea facut ala atunci e nebunie, dar daca doar bati din gura nu ar fi.
Ia mai analizeaza nitel.Baiatul respectiv a batut din gura ani buni, iar in final a comiso.
Deci felulo ala a lui dea gindi, chiar daca doar vorbeam, acolo in mintea lui se cocea cea urmat. Toate astea in fiecare zi, te indoctrineaza, te face sa crezi ca e chair asa cum crezi tu, desi gresesti.
Daca l-ai inteles pe alocuri e bun, eu nu l-am intekles deloc, nici nu am ce sa inteleg, oameni genul asta is niste anomali alea naturii In lumea salbatica, oameni ca el dispareau de mici, nu ajungeau la anii lui, pentru ca el daca ar fi fost pe timpul omului pestera, ar fi dat in cap cuiva, sau ar fi incercat mult mai devreme, iar cineva iar fi venit de hac atunci, poate si femeile iar fi putut face vind de pe o s tinca ceva la vale
El era tare ca avea arme, c an rest cred ca si o fata daca iar fi tras o plama il adunai de pe jos, atit de macho man era omu
De unde știi că sunt eu?!
Dar da, eu sunt.
Sunt atotvăzător.
LisaJulie întreabă: