| RAY a întrebat:

Ți ai imaginat vreodată cum te ai răzbună pe cineva care ți a făcut mult rău?

19 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu mi-am imaginat. Cand eram adolescent, ma razbunam cu sete pe toti care imi greseau. Am eliberat tensiunea aia.
Acum nu imi mai doresc sa ma razbun pe nimeni, nu-mi mai irosesc timpul pe orice prostie.

| SilentRain a răspuns:

Da, ba chiar am făcut și un plan să-l aplic și în realitate
Dar am ajuns la concluzia că nimeni nu merita timpul tău

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sigur ca da, e primul gand, a-ti face dreptate e in natura umana.
Totusi, nu e pentru cei evoluati cat de putin.

Este mai bine sa iti canalizezi gandurile si energia spre vindecare. Iar asta implica sa rupi legaturile cu acea persoana. Sa iti vezi de drum.

Si mai bine este sa te rogi. Sa incerci sa intelegi ce lectii ai avut de invatat din acea relatie. Sa te rogi pentru iertare. Sa ierti.
Cand reusesti sa ierti, se intampla miracole. Este efectul de bumerang. Cel ce ti-a gresit isi primeste plata. Unii o numesc karma.
Dar cel mai frumos e ca pe tine nu te mai intereseaza. Afli intamplator, peste ani.

Este o vorba din batrani: "lasa-l in plata Domnului". Este adevarata. Dumnezeu, Universul stie cel mai bine ce plata sa-i aplice.

| mODIN a răspuns:

Îl legi de podea, ii dai o doza enorma de acid sau ciuperci halucinogene și după ii pui o oala pe cap și bati in ea 8 ore.

| LisaJulie a răspuns:

Ignorandu-l! Acea persoană este plina de sine și dacă îl ignor îl deranjează cel mai mult

| FreddieM a răspuns:

Dacă a făcut răul cu bună știință, singura mea răzbunare e simpla și eficienta. și câștig mereu. Pur și simplu îl IERT.
Nu-i vina sa creadă ochilor, și totul se schimba în favoarea mea, răul dispare ca prin minune. Încercați și voi, fiți mai buni, dacă răspundeți cu aceeași moneda, practic perpetuati situația, arătând răul din voi, nu sunteți mai buni, sau mai stimati ca cel care a inițiat disputa. Sunteți făcuți din același aluat și probabil va meritați soarta.
Cheers

| MistarGoGu a răspuns:

Bună întrebarea! Un set BDSM cu cătușe si bice! Bătuți la c#ru gol pana se face rosu ca la maimuțe! Apoi turnat spirt sau oțet! Asta vreo 72 de ore în reprize de 3 ore cu 3 pauza!
Cum îți pare?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru MistarGoGu):

La muzeul torturii nu erau atatea detalii despre tehnica aplicata. happy
Cand vizitati Branul

| MistarGoGu a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Ce am zis eu acolo este varianta soft... aia de " încălzire "! Nu ai vrea sa afli varianta HARD crede-ma! La mine prietenia și dușmănia sunt la extreme! Cine ma calcă rău pe bătături îl cunoaște pe tatăl Dracului!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru MistarGoGu):

Si totusi mai jos scrii de " Justiția Divina "
Pana la urma cum faci?

| MistarGoGu a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pai subiectul postării era " IMAGINATIA " NU? Ma abțin totuși cât pot! Cu greu dar încerc sa ma abțin
...

| Theo94 a răspuns:

Da.
Tu?

| RAY explică (pentru Theo94):

M-am gandit acum cateva zile la asta, vazand terrifier 3

| simplaexistenta a răspuns:

Singura optiune ar fi expedierea in Siberia, dar inca strâng pentru transport.

| Cinic a răspuns:

Nu. Eu doar m-am îndepărtat de oamenii care mi-au facut rau.

| RAY explică (pentru Cinic):

Și cu speranța că există karma?

| Cinic a răspuns (pentru RAY):

Sincer nu stiu daca exista karma

| MistarGoGu a răspuns (pentru Cinic):

Exista! Unii o numesc " Justiția Divina "! M-am convins de multe ori ca funcționează la oameni rai din jurul meu care si-au primit în timpul vieții pedeapsa cuvenita * ( accidente, mulți bani pierduți, apropiați bolnavi sau morți la vârste tinere )
În fizica exista un principiu : Acțiune și Reacțiune cu aceeași forță!
Dacă unii cred ca pot cumpăra pe Pământ
cu bani avocați, LEGE și judecători corupți la Justiția Divina BANII NU AU PUTERE!

| Cinic a răspuns (pentru MistarGoGu):

Bazat!

Întrebări similare