| _pink a întrebat:

I-ati spune unui barbat ca sunteti indragostita de el si ca ati vrea sa fiti cu el, daca nu ati stii ce simte pentru voi, tinand cont ca v-a spus sa ramaneti prieteni?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca intr-adevar l-as iubi, i-as arata asta. Acele cuvinte nu mai inseamna nimic. Cati spun,, te iubesc`` doar de dragul lumii?
Avand in vedere ca nu as avea vreo sansa, nu m-as umili in halul acela. Chiar daca as face acest lucru, m-ar vedea ca o unelta usor de manevrat, mi-ar sti punctele sensibile, nu m-ar privi ca pe o persoana care are sentimente pentru el.

4 răspunsuri:
| andreivmarin a răspuns:

Stiu ca nu este aria mea de experienta insa orice ai face daca esti sigura pe tine poti sa impresionezi pe oricine
si daca EL nu reactioneaza asa cum vrei asta e se mai intamplawinking

| demonangel37 a răspuns:

Da daca l-as iubi i-as spune ca-l iubesc iar daca el vrea sa fim prieteni inteleg ca nu poate fi cu mine ori ca nu ma iubeste si nuvrea sa-si bata joc de mine ori are prietena si vrea sa fim doar prieteni.

| Razvan a răspuns:

Nu pentru ca n-as fi in stare sa duc propozitia pana la capat pentru ca as incepe sa rad gandidu-ma cat de rau am ajuns daca am ajuns sa ii cer prietenia unui tip care saracul mi-a dat de inteles ca nu ma place in modul etic:ramanem prietenichatterbox

| ღ {кαтαℓуηα} ♥ a răspuns:

Nu. ori imi spune te iubesc sau m-am indragostyt de tine sau vrei sa fii concubina mea? sau vrei sa fii iubita mea sau multe altele pana atunci nopz adica nu