Nu are treaba sărăcia! La noi la firma am avut 4 fete din Venezuela care au lucrat ca secretare! Au prins în Venezuela în copilărie perioada cea mai DURA de criza economica dar eu nu le-am auzit vreodată sa înjure *( mai ales cu conotații religioase ) sa bârfească alți colegi de munca! Una singura era dintr-o familie mai răsărita din capitala *( Caracas ) cu tatăl inginer și mama medic! Cele 3 erau fete de la " tara " dar cu facultate făcută în Venezuela! Cu mari sacrificii!
Nu suport eu bârfa, as aprecia daca mi-ar zice in fața! Nu i-aș lua la bătaie chiar as aprecia!
Mon Cher! Limbajul tine strict de educație! Iar pădure fără uscaturi NU EXISTA! îți spune omul care a stat 12 ani prin Europa și prin natura meseriei a cunoscut de la ambasadori și generali pana la pleava umana!
Am cunoscut țigani educați prin Bruxelles și Paris cu limbaj decent și cu care se putea discuta!
Da la romani CAPRA vecinului este BOALA NATIONALA! Ne ard buzele dacă nu comentam ultima achiziție a unei rude sau vecin! Casa, masina, telefon, haine, gagica, TOT!
Și invidia tot boala românului este.
Eu le zic in fața la multi ce am de zis, nu pot sa bârfesc pe la spate și să denigrez. Suntem un popor de lași.