| Mindfulness a întrebat:

Și babele mai nou se cred șmechere in Romania? Eram într-un tramvai și aud doua babe, cică: c.u.r.v.a. aia nu mai sta cu prostul ăla! Erau românce! Nu țigănci! Ăștia sunt credincioșii români care se bat in piept că sunt credincioși și sfinți? Unii nu suportati țigani,pe alocuri va dau dreptate,dar românii de ce au un limbaj mai ceva ca al țiganilor in public? Unde e educația? La adolescenți aud mereu înjurături,mai nou si babele se cred cineva, unele in loc sa își aștepte înmormântarea o dau pe ciumeg-areala pe tramvaie! Am rămas uimit când am auzit! Știam că poporul nostru drag au un astfel de vocabular,dar așa oameni răi în viață mea nu am văzut ca românii! Voi ați întâlnit oameni mai răi și dușmănoși,invidioși,bârfitori decât românii? Peste tot unde ma duc numai barfe aud și denigrări! Mereu am fost așa de răi și de frustrati sau unii au înnebunit de la pandemie? Nu zic că toți sunt așa,dar aud numai scârbe de oameni cum zic de alții,ei se cred sfinți dar au un vocabular de mahala. Unde e credința,unde sunt oamenii nobili? Care e diferența între țigani și români că eu nu vad nici o diferență!? De ce nu suportati țiganii daca voi in societate va comportati mai execrabil decât ei? Ce le pasa unora daca un om nu muncește? Ii dau ei sa mănânce,sa plătească facturi,ii cumpără haine celui care mereu și mereu la nesfârșit îl bârfește din frustrare sau invidie! De ce unii nu își vad de viață lor,de problemele lor și o comentează pe a altora? De ce au ajuns așa românii? Sa nu mai zic de manele,la asculta de le rup dar ei nu asculta manele că e muzica de inculți!
Pe mine nu mă interesează dacă un om nu muncește și are bani mai multi decât unul care muncește,sau daca fura sau daca e proxenet sau orice ar fi,nu bârfesc pe nimeni,nu îmi place să judec,sa arat cu degetul sa marginalizez un om care e diferit! Eu de ce pot fi un om ok,care eu trebuia să fiu cel mai mare gunoi având în vedere că am avut un mediu în copilărie foarte ostil și totuși aleg sa îmi văd de treabă mea! Daca eu pot,care eu nu prea am primit educație cei cu educație de ce nu pot? De ce le place să fie gunoaie? Sa de-a mereu cu hate!? Ce satisfactii au fiind așa de răi? Pe mine nu mă interesează dacă unul e prost sau nebun sa îl judec și bârfesc și să îi stric imaginea,vad că preocuparea noastră asta e,sa judecam și să denigram și bârfim oamenii care își vad de viață,care sunt la locul lor, chibzuiți!
Greșesc eu cu ceva, am eu o eroare de gândire sau am dreptate? Au devenit oamenii psihopați? De la sărăcie de ce sunt așa de răi? Așa e un popor credincios, care presupune a fii educat?

Răspuns Câştigător
| MistarGoGu a răspuns:

Nu are treaba sărăcia! La noi la firma am avut 4 fete din Venezuela care au lucrat ca secretare! Au prins în Venezuela în copilărie perioada cea mai DURA de criza economica dar eu nu le-am auzit vreodată sa înjure *( mai ales cu conotații religioase ) sa bârfească alți colegi de munca! Una singura era dintr-o familie mai răsărita din capitala *( Caracas ) cu tatăl inginer și mama medic! Cele 3 erau fete de la " tara " dar cu facultate făcută în Venezuela! Cu mari sacrificii!

| Mindfulness explică (pentru MistarGoGu):

Nu suport eu bârfa, as aprecia daca mi-ar zice in fața! Nu i-aș lua la bătaie chiar as aprecia!

4 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Mon Cher! Limbajul tine strict de educație! Iar pădure fără uscaturi NU EXISTA! îți spune omul care a stat 12 ani prin Europa și prin natura meseriei a cunoscut de la ambasadori și generali pana la pleava umana!
Am cunoscut țigani educați prin Bruxelles și Paris cu limbaj decent și cu care se putea discuta!
Da la romani CAPRA vecinului este BOALA NATIONALA! Ne ard buzele dacă nu comentam ultima achiziție a unei rude sau vecin! Casa, masina, telefon, haine, gagica, TOT!

Și invidia tot boala românului este.

Eu le zic in fața la multi ce am de zis, nu pot sa bârfesc pe la spate și să denigrez. Suntem un popor de lași.