E okay sa fii asa! Simt asta mereu cand imi vad colegii =]]
Fiecare este asa cum vrea, e simplu. Daca tu te simti bine asa atunci nu mai conteaza ce cred ei.
Btw, si mie mi-a placut mult Sakurasou No Pet.
De unde stii ca m-am uitat la Sakarasou No Pet Na Kanojo? Aaaa! cred ca te-ai uitat prin intrebarile si raspunsurile mele, nu-i asa? Sau ca il am pe Sorata la avatar?
Il ai pe Sorata la profil
Mi-am dat seama ceva mai tarziu si am editat raspunsul, dar ai apucat sa imi raspunzi deja, inainte sa il termin de editat.
Nu-i bai
Daca vrei si alte serii anime cute atunci sa-mi spui
Am o multime de animeuri pe care vreau sa le vad si nu stiu daca o sa apuc, o sa incerc, si cand o sa le termin de vazut, o sa apelez la tine, mersi
Okay,super
Sa-ti faci cont pe myanimelist daca nu ai deja. Este un site bun care iti tine evidenta anime-urilor vizionate. Este util, mai ales dupa ce treci de 30 de anime-uri
Mi-am facut acum cont pe myanimelist, si nu pot sa vad niciun anime, am cautat mai multe, si la unele spune ca nu sunt disponibile in regiunea mea, la altele spune ca nu sunt disponibile momentan, iar pe altele nu le gasesc, ce sa fac? Daca mi-am facut cont trebuie sa platesc bani sau ceva? sau este gratuit? Te rog ajuta-ma.
Este gratuit. Eu mi-am facut cont cu facebook-ul.
Probabil ca au probleme la ora aceasta...
http://myanimelist.net/profile/Blytzlike99
Esti asa de dragut si nevinovat, dar stii da am simtit, si ma rog imi place, si nebunia e diagnoza nu e caracteristica . Insa citatul e cam mediocru, da ma scuzi.
Stiu, toti suntem diferiti, dar de cele mai multe ori exista un set de reguli pe care il agream cu totii si din care cu greu mai iesim. Si cand spun asta, ma refer la chestii generale de viata, de genul: trebuie sa te casatoresti, sa-ti iei o casa, o masina, sa faci copii, sa ai un job bun.Cand le vorbesc oamenilor despre visele mele si le spun ca eu imi doresc sa pot renunta la job, de cele mai multe ori reactiile sunt de-a dreptul amuzante: "Esti nebun, toata lumea viseaza sa lucreze intr-o corporatie, sa aiba un job bun si tu vrei sa scapi de el?". Si apoi trebuie sa stai sa le explici ca tu iti doresti alte lucruri de la viata si ca vrei mai mult de 2 vacante pe an, ca nu banii sau siguranta zilei de maine sunt cele mai importante lucruri pentru tine. Se uita ciudat si merg mai departe, la fel si eu.
Mama ma bate la cap cu familia cu facultatea si nu e singura care ma bate la cap cu asta. Altii imi spun ca Loganul meu prapadit trebuie inlocuit cu o masina noua si credeti-ma, la un moment dat, un prieten a stat 4 ore pe capul meu sa-mi explice si sa ma convinga sa o vand si sa-mi iau alta mai noua, mai desteapta, mai frumoasa. Oamenii respectivi sunt bineintentionati, nu imi vor raul si nu se cred mai destepti decat mine, doar ca mostenesc o parte din regulile societatii care mie nu-mi folosesc la nimic. De multe ori ma intristez cand ii vad atat de legati de niste reguli care pe mine sigur nu m-ar face fericit, le cer sa fie open-minded si singura mea dorinta e sa fiu cat mai deschis la minte (na, ca am zis-o si pe romaneste) si sa am cat mai putine limite. Sa pot face tot ceea ce imi trece prin cap, liber de prejudecati si de limite.Baftă
Regulile au fost impuse de societate, si oricine se opune acestor reguli este considerat nebun, eu nu le respect, societatea nu ma poate conduce pe mine, de aceea ma consider diferit, nu nebun, pentru ca eu nu joc dupa cum dicteaza societatea, daca cineva spune ca la varsta x trebuie sa ai deja casa, masina, sotie, copii, etc, asta nu inseamna ca trebuie sa am de la varsta aia, pot sa am de la ce varsta vreau eu, este fix problema mea, nu a celorlalti, fiecare ar trebui sa se comporte dupa bunul plac, nu dupa cum spun ceilalti, cum ai spus si tu, daca vrei sa ai aceeasi masina, poti sa o ai, nu trebuie sa o schimbi, pentru ca asa spun unii. Pur si simplu eu nu suport ce a facut si inca face societatea, pune etichete pe absolut oricine si orice, trebuie sa fii asa, si sa ai asta, si sa nu fii asa, etc. Eu sunt cine sunt si nimeni nu ma poate schimba, si fiecare ar trebui sa fie cum ii place, nu cum vor ceilalti sa fim. Scuze daca exista greseli gramaticale.