| Maysa a întrebat:

Ți se pare un lucru normal să 'lași totul baltă', și să o iei de la capăt? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Definește "totul"!

E normal când situația o cere și un nou început este ceea de ce ai nevoie.

| Maysa explică (pentru NOname):

"Totul" în sensul de a lăsa absolut TOT în spate. Cum se mai spune... "să lași baltă". Nu neapărat o singură situație.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă este ultima variantă, da!
Pa, pa.

| Tynnna a răspuns:

Nu, nu mi se pare normal. Indiferent de motivul pentru care cineva ar vrea sa lase totul balta si indiferent despre ce este vorba, nu ar trebui sa o ia de la capat inainte sa rezolve "problema" la care s-a inpotmolit si care l-a determinat sa renunte sa mearga mai departe. E ca la jocul Mario cand pierzi la un anumit nivel si te intorci de la inceput. Ar insemna ca tot ce a realizat pana atunci a realizat degeaba. In loc sa fie un pierzator, ar trebui sa fie un luptator. Deci, oricine vrea sa lase totul balta si sa o ia de la capat ar trebui sa stie ca este mult mai bine sa gandeasca problema pentru ca altfel se va impiedica de ea in acelasi punct, din nou. ia ca exemplu dragostea, doi indragostiti cu probleme care decid sa uite de tot si sa o "ia de la capat" satui de aceleasi certuri. La un momentdat, ei isi vor aminti iar de motivele conflictelor dintre ei si vor aparea aceleasi reprosuri. Dece? Pentru ca au decis sa o lase balta, in loc sa o rezolve odata pentru totdeauna. Si totusi am si un exemplu pro "lasatului balta si luatului de la capat": daca faci o problema la mate si te-ai incurcat rau de tot cel mai bine este sa o lasi si sa o reiei cu mult mai multa atentie( e mai putin relevant, dar e totusi un exemplu pentru intrebarea ta big grin ) cam asta e parerea mea.

| Tynnna a răspuns (pentru Tynnna):

De ce*
scuze pe unele greseli, am scris repede