anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iam trimis surorii mele un colet prin posta acum cateva zile..si l-a primit ieri. Si m-a sunat sa imi zica ca a ajuns dar ca e desfacut..si sa ii zic ce i-am pus exact sa vada daca lipseste ceva. Mentionez ca eraplin de firimituri si lipsea din el un lucru neisemnat, dar conteaza ca lipsea. Este normal sa se verifice ce e in ele?! Mentionez ca la Bucuresti l-am trimis.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Nu, nu este voie să se desfacă un colet pe timpul transportului.
Un colet trebuie să ajungă la destinație cu ambalajul intact.
În momentul ridicării lui trebuia să facă o sesizare scrisă la poșta în cauză cu privire la acest aspect și să ceară daune pentru acest lucru.
Violarea corespondenței.
Pa, pa.

5 răspunsuri:
| yuli10 a răspuns:

Din cate stiu eu, numai coletele trimise peste granita sunt verificate si am auzit multe astfel de povesti, ba chiar am avut o prietena care a lucrat la un centru de trimis colete in sua si verificau ce e in colete inainte de expediere. nu stiu daca asa e peste tot, dar mi-a povestit ca nu era deloc organizare si nu erau supravegheate (ea si inca o fata). si cand s-a intors in tara a adus o gramada de bijuterii, brose, bibelouri micutze de colectie toate sustrase de la locul de muncahee hee deci iti dai seama cam cum functioneaza sistemul.
dar daca ai trimis pachet tot de undeva din tara la bucuresti nu cred ca era normal sa fie desfacut.
plangere poate nu e cazul sa faci daca ce a disparut era neinsemnat pentru ca o sa pierzi timpul degeaba pe la ghisee si mai stiu eu pe unde, si probabil nu o sa rezolvi nimic.

| erik100 a răspuns:

Nu in general nu e normal. dar coletul trece printr-un aparat care le verifica si daca lor li se pare ceva suspect au voie sa-l deschida pentru a se asigura ca nu e ceia ce lor li se pare.

| malina444 a răspuns:

Nu este normalstraight face ar trebui sa faci o sesizarethinking sau ceva de genul...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Neinsemnat*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I-am*. scuze pentru greselile de scriere, doar ca dorm pe mine big grin sper sa fiti intelegatori :*