| ady2607 a întrebat:

Iar imi vine sa nu ma mai culc pentru ca stiu ca nu o sa-mi gasesc pijamalele pe-ntunericul asta, iar daca aprind lumina o sa-mi trezesc colegii. Sau gasesc doar jumatate, de cele mai multe ori bluza, ramanand un mister unde-mi sunt pantalonii. O intrebare de final?! Iat-o: sunteti in mod frecvent irascibili, vreau sa spun, va revarsati nervii si pe altcineva decat pe cel care v-a enervat?

Răspuns Câştigător
| Cory89 a răspuns:

Uneori da, fara sa vreau. dar dupa putin timp imi dau seama ca nu fac bine ceea ce fac si imi cer scuze de la persoana respectiva. Iar in legatura cu pijamalele... da-le-n colo de pijamale oh go on nu a zis nimeni ca nu poti sa dormi si in hainele de strada laughing Mai fac si eu d'astea big grin laughing

4 răspunsuri:
| CosteaVlad a răspuns:

Se întâmplă de foarte multe ori atunci când avem nervi, să ni-i vărsăm și pe alte persoane decât pe cele care ni i-au provocat. Pot exista cazuri în care sursa nervilor o reprezintă șeful, directorul, etc, o persoană superioară nouă la locul de muncă, evident căreia nu-i putem adresa ceva de "dulce" atâta timp cât mai avem nevoie de acel loc de muncă, și atunci înghiți, înghiți, și iar înghiți până la un moment când ți se "umple" de tot, și când ai făcut boommm, efectul exploziei va fi resimțit de persoanele din jurul tău, care poate chiar nu te-au supărat cu nimic niciodată.
Din punctul meu de vedere este foarte important totuși să reusim să ne canalizăm nervii, și oricât am fi de nervoşi sau de supăraţi, să nu arătăm lucrul asta celor din jur, sa încercăm să vorbim frumos, sa zâmbim chiar dacă nu ne vine. Eu în asemenea situații tot timpul încerc să fac lucrul ăsta, uneori îmi iese, alteori nu. Însă ceea ce contează și este foarte important după părerea mea este să ne străduim cât mai mult posibil să ne ținem irascibilitatea în frâu, pentru că o vorbă sau un lucru făcut aiurea la nervi, ne poate crea o imagine mai puțin bună în ochii celorlalți, imagine care de cele mai multe ori chiar nu ne reprezintă, și ar fi păcat... happy

| Anecherry a răspuns:

Nu, sunt o persoana extrem de calmahappy. dar sa stii ca irascibilitatea si agresivitatea(de orice fel) in exterior denota slabiciune in interior.

| ady2607 explică:

@bianca, nu e bine, esti "imploziva" cand ar trebui sa fi "exploziva".

| Bia:X a răspuns:

Eu de obicei imi tin nervii pentru mine pana vine un moment in care nu mai pot si atunci imi vars nervii nu conteaza pe cinehappy