| Silvia a întrebat:

Iar ma simt jignitalaughing. Voua nu vi se pare ca intrebarile despre adolescentii intre 10-16 ani care cica pun intrebari la Dragoste&Sex sau ca sunt analfabeti etc. sunt din ce in ce mai dese? Nu vreau sa zic ca eu sunt prea normala sau altceva, dar care-i problema? Pana la urma suntem niste copii si ar trebui sa dati dovada de toleranta si rabdare, ceea ce eu nu prea vad.Si daca ar fi 80% din userii site-ului minori/copii tampiti/adolescenti care ar fi problema? Credeti ca nu suntem in stare sa dam un sfat sau chiar sa stim raspunsuri la intrebari la care unii de 30 de ani nu stiu sa raspunda? Nu uitati ca noi acum facem scoala si avem mai multe informatii decat altii care au terminat scoala acum mai mult timp.Astept parerihappy.

Răspuns Câştigător
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Chiar daca majoritatea e formata din adolescenti, mie personal imi face placere sa le raspund pentru ca si eu am o fetita si inteleg perfect problemele voastre, ba mai mult, vad prin ce trece un adolescent, implicit, fetita mea! Acest site e util, asa cum e!

20 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De acord dar ce te faci cu unii care au studii superioare și o țin una și bună pe a lor ca Ion cu fluierul?
Toleranța este cea mai înțeleaptă metodă de aprofundare fără să sari la gâtul omului. Adolescenții din prezent sunt foarte rebeli, nu prea știu ce este respectul de sine dar față de cei din jur, greșesc fără să gândească, etc. Omul nu se naște nemuritor și nici cu toate cunoscute, este de datoria lui de a învăța și a lăsa ceva în urma lui. Fiecare timp are metoda sa de învățare, să nu uităm că matematica, medicina, fizica, chimia, etc. își au origini vechi și tot după ele învățăm, oare avem mai multe informații decât ce a fost în trecut? Nu cred!
Cercetătorii se întreabă și acum ce metode s-au aplicat de s-a reușit o anumită construcție, conservare, descoperire, etc.
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Eu am rabdare cu ei.Chiar imi plac copii>big grin

| Razvan a răspuns:

Si in plus e cam aiurea sa ai o intrebare si sa nu stii cum sa i-o adresezi, si asta e locul cel mai indicat ca sa zic asahee heeDar unele intrebari, ma omoara prin faptul ca oricat mi-as bate capul nu inteleg gramatica(?!) si daca cer lamuriri mi se zice ca sunt cam inapoiata sau limitataraised eyebrowsRecunosc, nu cunosc lb.messengeriana dar un link pentru lamurire nu strica.Mai exista si prosti ca mine pe site care nu inteleghee hee

| Flav a răspuns:

Care mi-a suparat surioara? Zi rapid care esti!

| Barajag a răspuns:

Eu te aprob, cum am mai spus, nu trebuie noi cei mari sa va judecam pentru cum sunteti, cum scrieti sau cum ganditi.Nu inteleg de ce sunt atatea dispute pe acest site, pe cand trebuie sa ne atingem un scop, acela de a ne ajuta intre noi:ala este mai destept ala este mai prost, ala este minor, ala este major, etc.Nu suntem oameni cu totii? Cred ca ar trebui sa fim mai realistibig grin
Sper ca nu am jignit pe nimeni pana acumbig grin

| marrr a răspuns:

Si mie mi se pare ca intrebarea pusa mai devreme nu are sens.Care este problema lor daca incercam sa cunoastem mai multe, chiar daca vrem sa stim lucruri legate de sex?
Cum am mai spus, suntem tentati mereu sa cunoastem lucruri noi si cand aflam ceva ne place sa ne documentam, daca acel subiect ne intereseaza. Multi au spus ca la varsta noastra se jucau cu papusile, masinutele etc. dar asta cand era? Acum ceva timp, totusi. De atunci au aparut calculatoarele. a aparut reteaua de internet.Nu spun ca este ceva anormal ca la varsta de 10-13 ani sa te joci cu papusile, dar exista(si chiar multi) care au calculatoare. Pana la urma calculatorul este o sursa informativa si il folosim ca atarelaughing
Sunt de acord cu tine, Silvia. La varste cuprinse intre 10 si 16 ani cred ca suntem destul de maturi(unii) ca sa dam raspunsuri probabil mai eficiente decat cei mai inaintati in varsta decat noi, sau suntem mai informati intr-un anumit domeniu decat sunt altii, deci ne facem cunoscuta opinia.

| OanaG a răspuns:

Uite Silvia, nu toti sunt analfabeti, tampiti etc. Unii pun intrebari[in mare parte anonimii] la capitolul asta, si sunt stupide gen"V-ati masturbat in nas"straight face sunt chiar nesimtiti, nu stiu de ce accepta ste-ul intrebarile anonime.Ar trebui sa-si faca cont nu sa intre toti cu anonimat.Acum na parerea mea!

| Sოﺁℓε a răspuns:

Buna! si daca santem minori arata-mi mie unde scrie pe acest site ca nu ai voi aici trebuie sa ne ajutam reciproc fie ca santem minori adolescenti sau adulti. tie nu ti-ar fi placut ca sa intri pe acest site cand esti minora si ca cineva sa iti raspunda intrebarilor tale despre dragoste si sex. ei poate nu vorbesc deschis cu parinti lor pe aceasta team te gandesti tu si te revolti acum cand esti mai amre dar nu te mai gandesti la copilari ta pentru ca incepi sa fi egoista si te gandesti numai la tine. numai bine
pa pa

| LuS[z] a răspuns:

big grin e acum si tulaughingeu nu am nimic cu ei.Consider ca fiecare are dreptul la o parerea ca doar traim intr-o tara libera-Romania tara tuturor posibilitatilorlaughingFIecare are dreptul la existenta asa ca va rog nu ii mai anulatiwinking laughing

| MidnightLady a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa te simti jignita. Raspunsurile pe care ti le-am citit nu dadeau dovada de agramatism, deci nu vad unde te-a putut "atinge" vreo intrebare din cele la care te referi.
Nu ar fi nicio problema daca 80% din useri ar fi copii, adolescenti sau cum le mai zici tu. Din punctul meu de vedere, problema e ca acesti copii, pana sa dea sfaturi (pe care nu ma indoiesc ca sunt in stare sa le dea) ar trebui sa-si revizuiasca putin modul de a scrie, de a se exprima. Cu atat mai mult cu cat spui ca sunteti tineri si aveti unele informatii mai proaspete (ca mai multe nu cred ca suntwinking ) in minte. Si drept sa-ti spun, cu toate ca acum se vor simti jigniti multi, mi se pare o mare rusine faptul ca un elev nu stie sa scrie si sa se exprime corect.

| DonGiovanni a răspuns:

Si acum nu mai are nimeni, nimic cu copii, numai pentru o funda amarata... daca si eu sunt copil ce crezi ...as vrea sa nu ne mai ia la misto ca nu sunt ei mai brezi.

| perla a răspuns:

Sant de acord cu mihaela! 30

| mariomario a răspuns:

Nu e o problema ca sunt multi copii pe site m-ati inteles gresit. era vb ca sunt uimit ce intrebari pun unii copiii. am vazut o intrebare de genu" e posibil sa-mi mai ramana spermatozoizi in gura dupa ce m-am clatit de 2 ori" nu cred ca un adult ar fi pus intrebarea asta, vi se pare normal ca un copil sa intrebe asa ceva?

| NimeniCuActe a răspuns:

Mie mi se pare ca voi, kinderii folositi prea putin optiunea de cautare inainte de a pune o noua intrebare happy

| patricCia a răspuns:

Corect big grin!

| nufar a răspuns:

Sa stii ca in fiecare dintre noi traieste un copil, fiindca noii toti maturi dorim cateodata sa ne intoarcem inapoi in timp ca sa mai copilarim, am dreptate?
sau fiecare cat de maturi suntem tot mai facem greseli si ne dorim un pic {sa vorbim limba noastra}de harjoneala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Silvia, numai fi atat de ciufulita! laughing Si, cum naiba vine asta? Adolescenti intre 10 si 16 ani? Nu stiam ca exista adolescenti printre cei care urmeaza cursurile scolii primare laughing Bine, i-am uitat pe cei care au ca "ambitie personala" repetarea anului scolar. Eu ii admir pe cei isteti, fie ei copii, adolescenti, sau oameni maturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un site in care se ofera ajutor. Daca unii uita acest scop, treaba lor. Nu strica ei, cei care ii baga in seama sunt principalii vinonvati deoarece le fac jocul.
Crede-ma, se vor plicti sa vorbeasca pe dinafara, mereu sa dea replici altora si sa critice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EIII! Sunt intrebari si intrebari, multe ni le-am pus si noi, dar poate nu am avut curajul sa recunoastem asta! Stim cu totii ca fiecare se intreaba ce si cum in legatura cu cate ceva asa ca de ce ne-am simti jigniti de ceva? este un site public, fiecare intra cum vrea, important este sa ne pastram buna cuviinta si sa nu jignim pe nimeni, in rest fiecare intreaba ce-l doare, caci desi poate noua ni se pare o intrebare banala, stupida chiar, dar altor persoane cruciala, asa ca.no commen!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu ai vazut cate greseli de gramatica avea ala cand a pus intrebarea?laughing
Doar tindem sau vrem sa fim un popor democrat, insa niciodata, pentru ca se trezeste un pamfleaca cu sechele din trecut, el marele destept, Il fenomeno laughing Asta cred ca esti si motivul pentru care Romania niciodata nu va mai fi o mandrie in Europa si in lume; Nu ne punem sperantele in tineri, ci ii ignoram, le calcam in picioare tot potentialul si toate visele. In Romania tineretul nu are incredere, nu are sustinere! Mentalitatile romanilor! Asta e! Imi pare rau, dar trebuie sa te obisnuiesti sa-i suporti pe astia. Daca vei hotara sa ramai in Romania o sa intalnesti o multime de mitocani, batranei 50-60 de ani care iti vorbesc de parca ar fi Dumnezeu si te muncesc non-stop; si are vaga impresie ca e mai destept sau iti este superior.
Copii, femei, adolescenti, fete, barbati, batrani, cu totii avem dreptul la libera exprimare. Chiar daca sunt intrebari inteligente sau mai putin... Trebuie sa spunem ceea ce gandim. Deoarece si o parere mai putin inteligente este buna, ea va duce la noi dezbateri iar in sfarsit putem afla macar un adevar relativ.
Acum nu incepe cu chestia aia, scoala de azi, scoala din trecut. Nu exista comparatie! Aici sunt de parere ca in trecut se facea adevarata scoala, nu ca in prezent, totul pe internet, la calculator, unde nu-ti strofoci prea mult creierul, nu cumva sa increteasca laughing Iar profesorii in prezent si-au pierdut din interes, nu mai preda din placere ci doar pentru bani.