anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iarasi au castigat blondele la emisiunea lui Dan Negru.Cand au pierdut blondele ultima data si de ce castiga mereu blonde?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Deoarece e un program facut la cacealma. Invitatul e platit cu o suma de bani si blondele cu alta suma, fac pe zana care culege dintii de la copii in direct si la sfarsit pleaca fiecare cu banii respectivi.

2 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Deoarece sunt prea multe. Cred că ai văzut că în primele 2 rânduri blondele
sunt eliminate aproape toate. Iar de mai sus majoritatea merg în runda a doua. Cum se merge dupa regula că la runda a doua sunt vreo 7, 8 întrebări nu poţi să elimini toate blondele e clar că regulile sunt de partea blondelor.

Eu asta cred.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai, bă, ce naiba! laughing "Rişti şi Câştigi", "Roata norocului", "Vrei să fii milionar/miliardar?", "Te uiţi şi câştigi", "Bingo", "Loto", "Lanţul slăbiciunilor", "Te pui cu blondele" sau ce o mai fi... Sunt emisiuni fie de divertisment, fie interactive, cu tentă de cultură generală, în care în cele mai multe cazuri concurenţii nu câştigă niciodată, iar dacă câştigă(cazul Bingo, Loto sau altele), nu se prea mai aude nimic de câştigător după aceea, în mod subit.