| Arthur a întrebat:

Iarăşi întrebări capcană la Oracol TPU : " Te prabusesti cu avionul si ai doar 2 parasute. Pe cine salvezi? ", până aici este în regulă, dar mai încolo :
- Pe mine si pe copilul mic care se afla in avion
- Pe savant si pe copil, chiar daca inseamna ca eu voi muri
- Pe mine si pe savantul exceptional care se afla in avion
vă întreb : observaţi capcanele?

Răspuns Câştigător
| Stelutza1990 a răspuns:

Varianta normala si perfect posibila era :
Eu iau copilul si 1 parasuta, iar savantul parasuta 2.
Poate fii si invers, pentru ca este vorba de distribuirea greutatii celor 3.
Astfel ne descurcam toti.
Dar na, nu era trecuta aceasta optiune.

Nu stiu cine gandeste intrebarile, dar multe sunt aiurea tare.
Nu sunt capcane, sunt doar nerealiste si puse doar ca sa fie la numar.

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și cine a susținut că m-am urcat în avion?
Pa, pa.

| Arthur explică (pentru Legiuitoarea):

Stimată prietenă, nu m-aş fi băgat în seamă ( singur pe mine ) dacă nu aş fi avut pe mână o paraşută ( nu te gândi la prostii, chiar dacă pe atunci eram ceva mai tânăr ).
Numai pentru tine : http://www.youtube.com/watch?v=raF4VSQWuQ4

| Arthur explică:

Corect, deci să le luăm pe rând :
- Pe mine si pe copilul mic care se afla in avion > corect dar mai rămâne o paraşută deoarece eu şi copilul vom folosi împreună o paraşută. Singur nu va reuşi să folosească paraşuta ( nici ca dimensiuni, nici ca mod de întrebuinţare ).
- Pe savant si pe copil, chiar daca inseamna ca eu voi muri > acest lucru doar dacă doresc să mă sinucid deoarece am explicat situaţia de fapt.
- - Pe mine si pe savantul exceptional care se afla in avion > în cazul în care nu doreşte nici unul să salveze copilul.
În concluzie întrebarea se rezumă de fapt la : cine va salva copilul : eu sau savantul?

| Arthur explică:

Felicitări prietene! Se adevereşte că nu a murit de tot simţul umorului.

greece12
| greece12 a răspuns:

Eu observ ca ai un simt al umorului apreciabil, oracolul cred ca te distreaza mai mult decat site-urile de bancuri, daca din greseala le accesezi!
Scuze pentru off topic, dar nu m-am putut abtine!

| Arthur explică (pentru greece12):

Stimată greece, alergând disperat pe TPU să rezolv probleme major sexuale sau dramatice cazuri de abstinenţă intelectuală am poposit pentru o secundă în faţa unei poze vorbitoare gândul zburându-mi aiurea la posibila iluzie a unei insule.
http://www.youtube.com/watch?v=7lX1snCoesg

| greece12 a răspuns (pentru Arthur):

Daca as putea fi la fel de absolut curtenitoare in fata musafirilor nepoftiti, ce reusita!
http://www.youtube.com/watch?v=ZK6uZoDRpz8
Multumesc.:)

| Arthur explică (pentru greece12):

Mulţumesc şi rămân dator! Pentru Chuck Berry, bineînţeles.
O seară cât mai plăcută!

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Cred că s-au molipsit de la userul 4bb4 cu astfel de întrebări.

| AtateaConditii a răspuns:

Copilul pe care nu il am?laughing Si doar 2 parasute la 200 de oameni? Care-i treaba cu savantul la ce ma ajuta? Mai bine iau copilu cu mine in brate pe o parasuta si o dau cealalta la savant si asa ne-am salvat toti.

| Urpaniel a răspuns:

Desigur, te fac să pari un "monstru" dacă nu alegi a doua variantă, oricum, tot cu mine şi savantu' mă duc.

| zeulzamolxe666 a răspuns:

Auzi..sa salvez copilul, savantul..parasutele fratie, parasutele le salvez..mai ales sa fie de vreo 18 ani...

| Arthur explică (pentru zeulzamolxe666):

Şi să se deschidă, bineînţeles!

| Feeltheflow15 a răspuns:

Da se observa