Am experimentat si nu da dependenta, in schimb ai o senzatie de ameteala, radeam la fiecare vorba spusa de cineva, o interpretam o gluma, totul la caterinca, feel very high...se invarte Pamantul cu tine
Acest lucru inseamna distrugerea omului pe banii si sanatatea lui, o prostie curata care sa realiza datorita capitalismului salbatec, in care pe cai laturalnice este permisa aceasta treaba.
Să moară nu am auzit, dar din fericire nu am cunoscut oameni care să consume cocaină sau alte droguri mai grele pentru care să ajungă să fure din casă ca să-şi cumpere droguri. Am văzut totuşi unele efecte. Te cam face să-ţi pierzi memoria iarba şi chiar şi drogurile uşoare. Nu sunt de acord cu ele, dar fiecare îşi distruge viaţa cum vrea... Filmul Requiem for a dream prezintă foarte bine efectele care le au drogurile asupra organismului. Vi-l recomand la toţi.
Da am auzit fiindca nasul meu a murit din cauza tigarii facand cancer la plamani, fuma foarte mult, de aceea nu voi fuma niciodata.
Iarba nu e tot una cu drog? Si da se moare si din asa ceva. Sunt numeroase cazuri de dependenta in toata lumea care creste de la an la an. Din ce ai enumerat tu toate absolut toate creeaza dependenta la un moment dat. Eu am incerca ceva legal si am zis ca numai fac asta nicioadata. Eu una am avut cea mai urata jumatate de ora din viata mea. Nu incercati!
Tentatiile sunt mari. Iarba este un drog. Intradevar daca ai vointa si stii unde sa te opresti nu creeaza dependenta. Am incercat si eu si nu mi se pare cine stie ce... Intradevar esti ametit, totul pare ca o gluma. Daca ai vrea sa incerci iti recomand sa fii intr-un loc in care sa te simti in siguranta si sa te uiti la niste desene animate. Desi subliniez ca nu recomand sa incerci. Doar am dat un sfat.Ciao
))) acum inteleg toti cunoscatorii dc? e o problema de personalitate si incompetenta
Eu fumez tigarii, iarba si am tras O DARA pe nas ( dar nu mi-a placut ). Sunt pro iarba. Dar daca mi-as vedea vreo prietena cuminte ca trage un fum cred ca i-as rupe gatu sa nu mai aiba pe unde sa traga. Imi pare foarte rau ca m-am apucat de tigarii. In schim iarba iti curata plamanii si ai mai putine sanse la cancer daca fumezii.
Iti dai seama ca nu era nevoie sa fac un sondaj de opinie daca aveam de gand sa incerc asa ceva ...cand vreau ceva fac pur si simplu ce vreau fara sa ma gadesc la consecinte.nici pe mine pesonal nu ma tenteaza, dar nici nu i am judecat niciodata pe cei care consuna.
Salut. Depinde ce faci daca faci la seringa logic ca o sa devii dependent o sa fi in sevraj.Sa nu tragi cocaina pe nas sau sa fumezi cine stie ce prostii daca vrei sa te simti bine cumparati un plicutlet de magic de la orice sipce shop e 30 de lei 0. 25g din acel pliculet iti ies vreo 10 linii care le tragi pe nas si de la acel magic nu devii dependent e bun cand te duci la un bairam in discoteca iti da energie si ti la bautura
Andreea_Brandus_1995 întreabă: