| Girly97 a întrebat:

Iată o poveste interesantă făcută cu ajutorul lui ChatGPT!
"Într-o dimineață fluorescentă, broșcoiul fluieră rapsodia tostelor, iar cactusul cânta arie de operață în pijamale din tricot de melci. În același timp, fulgii de sâmbure de măr cădeau în ritmul tangoului hipopotamului dansator. La un moment dat, plușul unicornului a dezvăluit secretul telepatiei cu fânul radioactiv, iar toate umbrele s-au transformat în ghiocei turbo-propulsori. În concluzie, balonul cu ghiozdane a zburat spre planeta gelatinosă a gogoșilor fluturătoare, unde bananele câștigau premii Nobel la șah cu cățeii ninja. The end... sau poate începutul?"
Vă place?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Prostie mai mare nici n-am mai auzit laughing N-are ce sa-ti placa! E o adunatura de cuvinte amestecate fara inteles si fara sens! Nici macar intr-un basm nu poate exista asa ceva pentru ca cuvintele sunt fara sens... iata un exemplu:
iar cactusul cânta arie de operață în pijamale din tricot de melci. laughing pur si simplu nu are nici un inteles laughing
ChatGPT e bun cateodata la ceva dar la compus povesti sigur nu pentru ca nu intelege sensul cuvintelor si vorbeste ca un nebun care are mintea dusa laughing

| Girly97 explică (pentru lpavel):

De fapt eu l-am pus să facă o poveste fără sens laughing))

| lpavel a răspuns (pentru Girly97):

Bine, bine dar tot nu e o scuza sa scrie asemenea bazaconii... laughing O persoana nu ar fi in stare sa scrie asa ceva, poate doar un nebun... laughing

O zi, pinguinii călătoreau pe nori colorați, mâncând umbrele strălucitoare de ciocolată solară. Elefanții dansau în pantofii fermecati, cântând serenade corului de pepeni zâmbitori. Un curcubeu ascuns într-o geantă cânta arii de opera pentru căniște muzicale. Într-un colț al universului, găinile învățau să zboare cu manuale de gătit pizza. Astfel, lumea exploda în petale de râs și fulgi de popcorn intergalactic.

Rad dar nu de poveste ci de cata prostie exista in povestea asta... laughing

Încearcă și tu și vei fi uimit: laughing)

Nu, nu am energie pentru asa ceva... laughing

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai mult timp liber de il pierzi facand povesti de genul pe chatgpt

| VoidEternal a răspuns:

Lasa oamenii care chiar au ceva serios de cautat sa foloseasca serviciul asta. Nu mai arde gazul de pomana.

| lpavel a răspuns (pentru VoidEternal):

Incap toti aici, nimeni nu deranjeaza pe nimeni! Mai trebuie si sa radem din cand in cand...