Fiind barbat, cred ca ar aprecia o sticla de bautura mai deosebita. Desi e ciudat sa spun unui elev de a 6-a sa cumpere alcool; oricum e vorba de banii parintilor, deci s-ar putea ocupa ei.
La barbati e mai restrans domeniul cadourilor: ceas, parfum sau alcool.
Intre persoanele apropiate se mai practica acele seturi de gel de dus, sampon si aftershave sau crema, dar pentru un profesor ar fi aiurea sa-i dai produse de igiena.
Eu tin minte ca acum multi ani, la sfarsit de gimnaziu, i-am luat dirigintei o masina de spalat pentru ca o mama aflase ca nu are si isi spala rufele de mana. I-am facut o mare bucurie, cred ca nu a uitat. E dragut sa ii luati ceva, dar numai daca vreti, ceva care sa ii aduca aminte de voi. Nu ceva care sa zaca undeva intr-un sertar. Puteti sa faceti un obiect personalizat cu poza intregii clase cum ar fi un tablou, o perna, un pix mai elegant, o cana, un tricou etc. Sau pur si simplu sa ii luati o bijuterie, un lantisor din aur mai finut de maxim 2g ca ala probabil nu o sa zaca in sertar
Scuze, am citit gresit, am avut impresia ca ai terminat a 8 a. Daca esti a 6 a nu trebuie sa ii duceti cadou ca nu cred ca asteapta ceva, nu e o ocazie speciala. Un buchet de flori si o cutie de bomboane e mai mult decat ok
Un ceas, o brățară, un stilou sau set de caligrafie, o agendă personalizata, un set de șah, un vin bun, sau whisky.