| Deea_7559 a întrebat:

Idei de compuneri cu titlurile Prima mea...\Primul meu...hellp me

Răspuns Câştigător
| adriana18 a răspuns:

Pai poti scrie prima mea pasiune si scrii despre citit cum ca ar fi fost prima ta pasiune ai inceput la varsta de 8 ani in vacanta de vara cand ai mers la bunici si acolo te'a dus bunica in biblioteca ei de unde in fiecare zi luai alta carte iti placea sa le citesti la locuri restrase sub masa sau pe dulab si te urcai acolo stateai cu cartea pe genunchi si nu te mai puteai pana nu veneau parintii tai si te dadeau jos dupa cativa ani mergeai la padure unde citeai cu fata in muchiul pufos si verde ai inceput sa publici in revista scolii poezii dar aceasta pasiune avea sa aiba consecinte definitive asupra destinului tau deoarece la 25 de ani ai devenit o adevarata poeta... sper ca te-am ajutata fundita daca da

5 răspunsuri:
| adriana18 a răspuns:

Funda pls...

| adriana18 a răspuns:

Credeam ca e buna dar tu pe clasa esti?
mersi mult de funda kiss

| claudia_9460 a răspuns:

Logic
ca vrei idei originale pentru compunerea ta doar vrei sa castigi concursul cu ideile altora nu?rolling on the floor printr-o coincidenta si eu am aflat de acest concurs ...In viitor ar trebui sa folosesti ideile tale si viziunea ta pentru ca din acest motiv se organizeaza concursul si se numeste concurs de creatie literara, si nu se numeste concursu cu cine are mai multi prieteni cu idei bune ca sa le spuna totrolling on the floor e chiar penibil pentru ca nimeni nu te obliga sa participi...este optionalrolling on the floor si nu, nu am nevoie de funda era doar o remarca

| Deea_7559 explică:

Vreau sa fie ceva mai original

| Deea_7559 explică:

Iti dau funda, dar nu mo ajutat cu nimic ...asa ceva stie oricine vroiam ceva mai original in fine mersi oricum :*