OF...Am o gramada.De unde sa incep? Mai intai ideea mea este ca sa organizez totul acasa(deoarece e mai distractiv, daca vreau sa fie o petrecere amuzanta), daca nu un loc potrivit ar mai fi la un club(restaurant.etc). Deci, mai intai m-as gandi la decoratiuni(nu strica niciodata) as vrea ca sa fie niste lucruri pe stilul meu(pentru a face o impresie buna invitatilor). Al doilea lucru pe lista ar fi mancarea(e cea mai importanta, deoarece trebuie sa fie pe gustul tau dar si al invitatilor, dar nu trebuie sa MANCATI PROSTII, fiindca mancarea ar putea sa cada greu la stomac, iar apoi nu ati mai avea cheful ala de distractie, deci mancarea ar trebui sa fie usoara, nu incepe mai intai cu ea(mancarea), daca la unul sau mai multi invitati li se face foame ar trebui sa ai pregatite niste miniaperitivuri, pentru ale umple putin stomacul.Bautura(bere, suc, sampanie, vin.etc). Sa nu le dai invitatilor la inceput alcool(vin, bere). S-ar potrivi un suc(la inceput). Si tot la fel bautura trebuie sa fie pe gustul tau si al invitatilor. Apoi dupa o distractie(dans.etc.nu mai am idee de distractie)ar fi bine un pahar cu bere(dar nu exagera). Cam atat! DAR CEL MAI IMPORTANT LUCRU LA MAJORATUL(ZIUA)TAU ESTE SA TE SIMTI BINE, SA FII IN LARGUL TAU, SI SA FII FOARTE FERICIT/A! La multi ani!
S. P:Sper ca te-am ajutat si cu atat!