anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri 7 decembrie am dat comanda de ceva pe eMAG si azi trebuia sa mi-o ridice curierul pana diseara, de ce atata nesimtire si bataie de joc? Unde o sa ajungem?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce sa-ti ridice? Si ăia sunt oameni. Nu esti singurul care faci comenzi. Nu scrie nicaieri ca trebuia sa-ti livreze azi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da chiar asa. Unde o sa ajungem daca curierii nu ajung la noi in 24h?

| Catrice a răspuns:

Pfai auzi la unii 30 minute...5 minute....pai dacă nu am comanda un secunda în care apăs trimite nici nu mai comand vreodată și dau și review negativ

| cristi202 a răspuns (pentru Catrice):

E mult o secundă. Eu vreau sa imi vina comanda in momentul in care m-am gîndit sa o fac! laughing laughing

| Dismally a răspuns:

Eu n-as mai comanda de pe un site care nu poate face livrarea in mai putin de 30 de minute laughing

| Lukasssz a răspuns:

Anime drama -_-

| dinaprilie a răspuns:

Secolul vitezei nu este destul de rapid pentru tine?

| Mirel4412 a răspuns:

Depinde la ce ora ai dat ieri comanda, sunt zeci de mii de comnezi, trebuie toate procesate pe rand. Daca dai la 12 noaptea e clar ca nu vine a doua zi. Mie nu mi-au venit niciodata coletele a doua zi.

Răspuns utilizator avertizat
| SingleForOne a răspuns:

24 de ore? Nu suntem in tarile occidentale. Daca dureaza vreo 2 zile, maxim3, "cea mai rapida livrare", eu sunt fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pițipoancă alert.

| 19flo79 a răspuns:

La ce ora ai "dat" ieri comanda?

Dupa ora 13, considera inca o zi in plus pana la livrare.
Suntem in perioada de sarbatori, mai adauga o zi happy

| InRezevor a răspuns:

Eu nici nu ma gândesc să mai comand de la cei care nu livrează în cel mult 5 minute