anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri a fost ziua mea, am implinit 22 de ani; urati-mi si voi la multi anibig grin. Promit sa imi fac timp si pentru TPU, momentan sunt ocupat cu studiile.(asistent medical generalist).

Intrebarea mea este: Voi ce ati facut de ziua voastra?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-am uitat intii sa vad daca rasarea soarele altfel si-am avut o deceptie.Intr-o zi care trebuia sa fie deosebita pentru mine el rasarea la fel...

12 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Nu stiu daca la MULTI ani; mai bine "ani frumosi", degeaba sunt multi daca sunt nasoi... si bafta cu scoala! Eu, de ziua mea, am dat chef. Mi-am chemat cativa amici, le-am dat mancare africana si inghetata (era vara), am spus bancuri, am jucat mima, am ascultat muzica, am ras cu lacrimi, am facut poze... A fost fain.

mlm
| mlm a răspuns:

La multi ani, sa fii fericit iar dorintele sa ti se indeplineasca, chiar daca urarea vine mai tarziu cu o zi niciodata nu este prea tarziu sa primesti urarile cuvenite.De ziua mea mi-a facut sotul o surpriza, m-a invitat la cina la restaurant si saptamana care a urmat am fost in Grecia, aceasta a fost surpriza, care de fapt mi-a pregatito.

| hashe86 a răspuns:

Eu am dat examen de ziua mea(am stat toata ziua p acolo). seara destinul mi a facut cel mai frumos cadou, mi a dat intalnire cu viitoarea persoana iubita. ce sa ti doresti mai mult de atat.

| lora_9285 a răspuns:

La multi ani Tudor! Iti doresc sanatate si numai bine.
Ma bucur pentru tine ca vei devenii asistent medical. Chiar am intalnit barbati cu aceasta ocupatie, felicitari!

| vilmaristul a răspuns:

Citind raspunsurile de mai jos, ma intreb cum ar fi aratat camera ta cu toti cei de pe TPU
ca in reclama cu internetul care navaleste pe geam, pe usa, pe unde apuca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar tu nu ai prieteni care sa-ti ureze la multi ani? Si multumim pentru informatia ce ne-ai oferit-o, ce tare! asistent medical generalist...
Gata, m-am hotarat, te propun pentru titlul de expert, meriti! laughing

Si daca tot ti-am raspuns, frumos ar fi sa-ti fac si o urare, asa ca...LA MULTI ANI!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acuma, Tudor, ieri n-ai baut cu noi si azi ne vrei? Fie...La multi ani!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai da mai Tudore, acum, dupa ce ai devorat singur toate prajiturile si aperitivele si beutura? Are dreptate Furni (care mi-a furat vorba din gura rolling on the floor ). La multi ani big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am facut de ziua mea ce nu ai facut tulaughing
La multi ani...sa fii fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ieri am fost prea beat si am pus o "intrebare" exact ca aceasta doar ca nu continea si partea asta:
Intrebarea mea este: Voi ce ati facut de ziua voastra?
Asfel "intrebarea a fost respinsa"laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaaa, stiam noi ca nu stii cum sa atragi atentia asupra ta.incearca ceva mai fin. laughing

| bebelush a răspuns:

Calicule! La multi ani si sa fi sanatos! mai zici de ce nu te baga lumea in seama rolling on the floor