Nu stiu daca la MULTI ani; mai bine "ani frumosi", degeaba sunt multi daca sunt nasoi... si bafta cu scoala! Eu, de ziua mea, am dat chef. Mi-am chemat cativa amici, le-am dat mancare africana si inghetata (era vara), am spus bancuri, am jucat mima, am ascultat muzica, am ras cu lacrimi, am facut poze... A fost fain.
La multi ani, sa fii fericit iar dorintele sa ti se indeplineasca, chiar daca urarea vine mai tarziu cu o zi niciodata nu este prea tarziu sa primesti urarile cuvenite.De ziua mea mi-a facut sotul o surpriza, m-a invitat la cina la restaurant si saptamana care a urmat am fost in Grecia, aceasta a fost surpriza, care de fapt mi-a pregatito.
Eu am dat examen de ziua mea(am stat toata ziua p acolo). seara destinul mi a facut cel mai frumos cadou, mi a dat intalnire cu viitoarea persoana iubita. ce sa ti doresti mai mult de atat.
La multi ani Tudor! Iti doresc sanatate si numai bine.
Ma bucur pentru tine ca vei devenii asistent medical. Chiar am intalnit barbati cu aceasta ocupatie, felicitari!
Citind raspunsurile de mai jos, ma intreb cum ar fi aratat camera ta cu toti cei de pe TPU
ca in reclama cu internetul care navaleste pe geam, pe usa, pe unde apuca
Dar tu nu ai prieteni care sa-ti ureze la multi ani? Si multumim pentru informatia ce ne-ai oferit-o, ce tare! asistent medical generalist...
Gata, m-am hotarat, te propun pentru titlul de expert, meriti!
Si daca tot ti-am raspuns, frumos ar fi sa-ti fac si o urare, asa ca...LA MULTI ANI!
Calicule! La multi ani si sa fi sanatos! mai zici de ce nu te baga lumea in seama