anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri am fost la cimitir la bunica-mea, dar nu pentru prima data m-a rugat maica-mea si taica-miu sa aprind o lumanare si m-am dus.
Cand ma duceam am zarit la un mormant vecin un cuplu in varsta peste 70-75 ani care cred ca vine zilnic fiindca de cate ori ma duc dau de ei laughing
Si ieri am fost putin socat ca i-am vazut cu o statueta de inger in brate. Eu stiam ca e a altora, alt mormant din apropiere si doamna aia se grabea sa o bage in portbagajul masinii lor unui Range Rover. Barbatu-su devenise agitat si nervos ca ma vazuse venind si se temea ca au fost surprinsi. Sunt sigur ca au sterpelit-o. Le-am facut si poze pe ascuns cand fortau statuia sa intre in portbagaj.

1 Voi ati fi intrebat de ce ia statuia? Si daca intrebam si ma faceam de cacao si aflam ca e tot al lor si acel mormant?
Dar eu stiu ca acolo venea o alta doamna!

2 Daca o vad pe doamna a cui e statuia sa o intreb? Sau Nu? Fac rau daca ii arat pozele?
Pe bune fratilor, eu stiam ca doar tiganii fura nu si cei cu Range Rover? laughing
Maica-mea a zis ca trebuia sa intreb, taica-miu a zis sa nu ma bag...
Ce sfaturi imi dati voi?

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să nu te bagi.

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Spune mi care ar fi riscurile te rog

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dta îi cunoști pe aceia care au luat statuia, ca să îi identifici la poliție cu nume și adresă?
Ai dovezi că acea statuie a fost furată de pe un mormânt care nu este propietatea lor? Cunoști identitatea, numele și adresa celor care au în propietate mormântul cu statuia?
Ceea ce dorești dta se numește un denunț, referitor la o faptă penală săvârșită de acei oameni.
Dar făptuitoirii trebuie identificați precis iar obiectul trebuie și el să fie identificat precis. Altfel, ce să caute polițiștii? Astfel, dacă dta nu furnizezi poliției date precise care să constituie obiectul unui dosar penal, polițiștii nu te vor lua în seamă, te vor considera pe tine neserios, Acesta este riscul.
Un bun dintr-un magazin, sau dintr-un spațiu privat, există un act de propietate asupra lui. Dar o statuie de pe un mormânt, cum să o caute polițiștii, ce valoare are, cum vrei să identifice, chiar, cum?

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Cunosc decat numele lor e scris pe cruce si administratia de la cimitir poate furniza politiei daca le cere adresa lor. si poate verifica si ei ca am dreptate ca au camere video

2 Am pozat masina si numarul de inmatriculare facuta in momentul furtului, ora si ziua cand cele doua persoane isi indesau in portbagaj statuia

Cu doamna pagubita am mai discutat rar cand mai venea la mine sa se planga ca ii disparea de pe mormant ghivece cu flori. Si plangea ca ea le aduce copilului ei si mi era mila cand incepea sa le caute la mormintele din jur cu lacrimile in ochi. Dar nu a spus ca are si un alt mormant. E clar n-are si daca are abia se lamureste situatia
Dar acum nu o mai vad si nu am cum sa dau de ia sa ii pot spune de statuie si sa ii arat pozele ca sa ia dansa hotararea ce sa faca

Multumesc

| Werrich a răspuns:

"Pe bune fratilor,.eu stiam ca doar tiganii fura nu si cei cu Range Rover?''
Pai se duc cu mașini scumpe sa își ridice ajutoarele sociale.

| Genevaaa a răspuns:

Intreab o. Gandeste te cum e pentru oamenii care au dat o groaza de bani pentru statuia aia si le-a disparut

| mihaela000ela a răspuns:

Cred ca ar trebui sa o contactezi, pe doamna care venea la acel mormant sau ia legatura cu Administratia Cimintirului. Administratorul, stie exact cine este proprietarul acelui loc de veci.

Întrebări similare