| daniela_7403 a întrebat:

Ieri am implinit cu iubitul 5 ani de cand suntem impreuna, a disparut de simbata cu prietenii lui, si a aparut azi, s-au distrat impreuna cu baieti! ar trebui sa stau suparata? m-am simtin ingrozitor ieri singura, nu am vb cu el de planuri ceva ce sa facem, chiar am tacut sa vad ce o sa zica el sa iesim undeva mai stiu eu...

5 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

E normal sa fii suparata si nici sa nu iti treaca prea repede. Ar fi trebuit sa-si petreaca ziua de ieri cu tine, nu a fost frumos din partea lui. El te mai iubeste?thinking

| Alina a răspuns:

Poi e urat cand persoana la care tii uita de tine si isi petrece timpul cu altii...eu zic sa te gandesti bine daca esti decisa sa accepti un astfel de comportament chiar daca e vorba de o relatie d 5 ani straight face

| paramore a răspuns:

Dupa 5 ani ar trebui sa se comporte altfel, sau cel putin asa mi se pare normal tocmai pentru ca era o zi speciala pentru voi ar fi trebuit sa fie langa tine...sa il tii la respect ktva zilehee heeaaaa, si app, la mai multi ani impreunalove struck

| cristy_4404 a răspuns:

Normal era o zi speciala si ar fi trebuit sa o petreceti impreuna sa pregateasca si el ceva romantic si altsfel iti dovedea ca inca te iubeste la fel de mult ca la inceput si poate chiar mai mult si inca ai toata atentia si dragostea lui dar probabil ca a preferat sa stea cu baieti decat cu tine sau pur si simplu a uitat dar nu a procedat corect ar trebui sa ii raspunzi cu aceiasi moneda sa vada si el cum te-ai simti tu

| katala a răspuns:

Este prima aniversare de care uita? daca nu!?
daca da poate ca s-a obisnuit sa-l astepti cuminte acolo unde vrea el sa te lase pana cand isi aduce aminte de tine. oricum ar fi trebuie sa ai o discutie intai cu tine si apoi cu el. iti doresc mult noroc!