Pai a reactionat bine.
Nu cred ca genul descris de tine poate fi submisiv. Prin palma aia, te-a bagat in joc. Trebuie sa mai insisti.
Cred că ai tu dreptate. Data viitoare voi fi mai pregătit.
Pregatit de scandal. Enerveaza ursul. Dupa ce oboseste, ii dai o recompensa cu calorii si un pup pe frunte.
O enervezi pana se indragosteste.
O să încerc de data asta să o abordez cu o shaorma.Una mare cu de toate. Sper să-i placă. Cred că trebuia să mă gândesc de la început că o astfel de femeie nu se mulţumeşte doar cu o buruiană pe moarte.Greşeala mea, dar poate îmi iese de data asta. Urează-mi succes, frate.
Poveste.
Nici o femeie nu iti va trage o palmă daca mergi la ea cu o floare. Trebuie eventual sa fii nespus de bădaran sa se întîmple asa.
Ți s-a părut absolut superbă o femeie care de abia încăpea în autobuz.
Spune-mi ce consumi pentru că vreau și eu să mă deconectez uneori de realitate.
Cred că eşti doar o scândurică sclifosită şi te oftici că există măcar un bărbat pe lumea asta care nu ar întoarce capul după tine.
Ai dreptate.
Ştiam,nu mai trebuia să-mi spui.
Ce imaginatie bogata ai!
Cu siguranta ca de-i ofereai flori nu ti-ar fi tras nici o femeie palme peste ochi, dar povestea ta este doar imaginativa, deci viseaza mai depare, dar vezi sa curga balutele pe tastatura computerului
Tu din păcate eşti prea urâtă ca să-ţi ofere cineva flori să vezi cum reacţionezi aşa că de aia ţi se pare că mi-am imaginat eu totul.
Asa este cum spui tu... de aceea am ajuns unde am ajuns
Cum? Fără bărbat, singură într-o casă plină de pisici în Australia?
Ba am barbat si unul super inca, am si 2 copii mari, pisici si caini de asemenea.
Canguri*
Minţi.De fapt ai doar un cangur obosit şi de aia eşti aşa ofticată.
N-am sa ma cert cu un copilas acum, vad ca esti prea obosit sa gandesti.
Eu cred totusi ca ala era autobuzul si nu o femeie in ceea ce priveste gabaritul.
Te rog să te abţii de la astfel de comentarii.Gusturile nu se discută.Ţi-am mai zis că-ți las ţie uscăturile.
Gata frate, ti le las, daca tie iti place sa fii facut afis... e fix problema ta.
Nu ştii tu ce-i bun.Mi-aş face de cap cu o grasă până cad sub masă.
Eu eram a fost o palmă jucăușă, nu credeam că o să te zdruncine așa. Pune mâna și mănâncă, hal de bărbat ești tu. Te ridic într-o țâță.
Lasă că mă mai înzdrăvenesc eu şi mai încercăm o dată, mami.
La cati dubiosi sunt pe strada eu nu raspund nici la "buna" pentru ca sigur urmeaza ceva dupa, gen "imi dai nr tau? Imi dai instagramul tau? Vrei sa fii model? Imi dai 5 lei?"
Iar barbatii care dau flori si incearca sa agate pe strada sunt perceputi ca fiind disperati si de aia nu sunt luati in serios
Bună.
Măi, tu cam semeni cu tipul asta
https://youtu.be/ecCr4NCFFMY
Același tip de abordare și aceleași tip de țâțe...
Tu ești tată?
https://youtube.com/shorts/TDanfm36yhA?feature=share
Câte conturi mai ai și pe unde mai bântui ești?
"mi-a tras o palmă zdravănă de am văzut stele verzi"
Dacă eram eu în locul ei nu scăpai așa ușor.
"şi nişte sâni imenşi, lăptării cum îmi mai place mie să le spun, de-mi lăsau gura apă efectiv.„
Sper că ești troll sincer! Că dacă nu, la spitalul 9 cu tine!
" s-a speriat de expresia tâmpă de pe faţa mea şi de băluţa care mi se scurgea pe la colţul gurii, dar n-am ce să fac, aşa arăt eu atunci când văd o femeie atât de frumoasă."
Mersi, acum o să rămân treaz pentru următoarele două nopți și voi avea coșmaruri până în noiembrie!
Ce sensibiluţ.
Du-te sa sugi niște țațe ca fac pariu ca mama ta încă te alăptează la ce fetisuri ai
Şi cu penisul meu cât un pişcot am avut mai multe femei decât tine.
Ti-a plătit tac-tu femeile gonflabile?
De unde ai presupus că ar fi vorba de gonflabile? Cred că ai experienţă cu aşa ceva şi când auzi de femei te gândeşti automat la alea din reflex.
Nu, pur și simplu am intelectul necesar pentru a deduce că nicio femeie reală nu s-ar apropia de tine nici dacă erai ultimul bărbat de pe planetă!
Ce mi-ai zis-o tu mie, băi, Gandalf.
Bahahaha
Sunt ghinionista la capitolul Iubire din viata mea, deci as accepta floarea daca tipul respectiv ar arata decent, sau cum imi place mi-e sa zic, de 3 stele
Ce reactie!
Eu as fi acceptat florile si as fi intretinut o conversatie cu tine. Dar femeia poate era casatorita
AdinaVreaDoarFunditeDePusInPar întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: