anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri am văzut o femeie în staţia de autobuz.Vreau să vă spun că mi s-a părut absolut superbă. Avea şoldurile aşa late încât mă mir că a putut intra până la urmă în autobuz şi nişte sâni imenşi,lăptării cum îmi mai place mie să le spun, de-mi lăsau gura apă efectiv.Era femeia ideală,ce să mai.
Lângă staţie,am observat că era o florărie şi nu m-am putut abţine,aşa că m-am dus să-i iau o floare. Însă,atunci când m-am apropiat de ea, mi-a tras o palmă zdravănă de am văzut stele verzi şi s-a îndreptat spre autobuzul care chiar atunci venea.Nu ştiu exact de ce a făcut asta,probabil s-a speriat de expresia tâmpă de pe faţa mea şi de băluţa care mi se scurgea pe la colţul gurii,dar n-am ce să fac,aşa arăt eu atunci când văd o femeie atât de frumoasă.
Acum,întrebarea mea pentru fete, voi cum aţi reacţiona dacă un necunoscut v-ar oferi pe stradă o floare?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pai a reactionat bine.
Nu cred ca genul descris de tine poate fi submisiv. Prin palma aia, te-a bagat in joc. Trebuie sa mai insisti.

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru chuckmanson):

Ce mi-ai zis-o tu mie, băi, Gandalf.

| c4nd4leante a răspuns:

Sunt ghinionista la capitolul Iubire din viata mea, deci as accepta floarea daca tipul respectiv ar arata decent, sau cum imi place mi-e sa zic, de 3 stele laughing

| Ofiintă a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ofiintă):

Ştiam,nu mai trebuia să-mi spui.

| Cretinul112 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bahahaha rolling on the floor