| cristi27 a întrebat:

Ieri dimineata cand am ajuns acasa dupa o noapte"grea" si ametit f bine,happyam trimis un mesaj pe privat la Ursulika, mie mi se pare mesajul ca a fost putin deplasat si cu ocazia imi cer scuze ei in fata voastrahappy si sper ca nu s-a suparat pe mine... Ursulika ma ierti?laughing

Răspuns Câştigător
| Ruxy a răspuns:

Trebuie sa te ierte...ca si tie ti-a fost destul de greu, nu? big grinhee hee

8 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Cristi, scuza-ma ca intervin, dar n-ai fi fost mai convenabil pe privat? Stii ce-ar iesi daca toti ar aplica metoda ta?

| psiholoaga a răspuns:

Si de ce nu ii trimiti alt mesaj privat? Sau esti pe ignore list?laughing O, demon alcool...

| lia a răspuns:

Cristi, daca te linisteste cu ceva, eu nu sunt suparata pe tine laughing

| SweetCandy a răspuns:

Eee... ea e fata de treaba si te iartahappy
alcoolist microlling on the floorrolling on the floor

| cristi27 explică:

@psiholoaga; nu cred ca m-a pus pe ignore list, dar am zis ca poate ma iarta mai repede daca il postez aicihappy
@ruxy; Tu sti cel mai bine dintre toti cum mam simtit si mersi ca mai incurajat si mi-ai mai ridicat moraluhappy

| cristi27 explică:

Nu ma intelegeti gresit, dar i-am trimis si pe privat si nu mi-a trimis nici un rasp, l-am pus aici ca poate aici imi rasp, barem dorm si eu linistit stiind ca nu am suparat pe nimenihappy

| alexa_4912 a răspuns:

Putin deplasat? Hmm... Cred ca te iarta! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok dar ce s-ar intampla dacatoti am pune o intrebare doar pentru sa ne cerem scuze de la cineva?