| BlackScribble a întrebat:

Ieri eram in parcul central si la un momentdat a aparut fostul meu prieten.Nu stiu ce avea...era imbracat urat, era murdar, avea un ochi vanat, tot parul pe fata, un bat in mana si o punga.Prima oara am crezut ca e curatatorul parculuilaughing
La inceput, cand m-a vazut parca a aparut un zambet pe fata lui si i s-a luminat fata. Dar apoi, singurul lucru care mi-a venit in minte a fost sa radlaughing
Cand eu si prietena mea am inceput sa radem, el a lasat capul in jos si s-a intristat din nou. A urcat niste scari si a spus ceva, dar nu am auzit ce a spussad
Acum asa de rau imi pare ca am ras de el crying
Nu mai intra pe mess, nu mai am nr lui de tel si la scoala nu vorbim.
Cum as putea sa-mi cer scuze?cryingcrying
Imi pare atat de raucrying

7 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Anicuta...trebuia sa te fi dus la el,sa il fi intrebat ce a patit,sa il ajuti...E clar ca era ceva in neregula cu el, cine stie ce-o fi patit.
Cauta-l, fa pana si imposibilul sa il gasesti.

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Pai no ti-o trebuie sa razi de el. acum suferi cum o suferit si el.
Prima data gandeste ce vrei sa faci sau ce vrei sa spui ca prin asta faci oamenii sa sufere. La scoala de ce nu vb cu el? du-te la el la clasa si vb cu el.winking.
PaPa PuP

| Tamiki a răspuns:

Cauta-l in clasa sau intreaba un coleg de nr lui de tel. Lasa-i un bilet... cauta-l in fiecare pauza si zi-i c-ti pare rau. Dar fa-o subtil ca sa nu-si aminteasca de moment si sa se intristeze iar... Intreaba-l ce s-a intamplat si incearca sa-l incurajezi.

| ElenaErika a răspuns:

.Poi cautal. cere'ti scuze.cel mai indicat e sa mergi la el acasa. Nu trebuie sa stie toti ce vrei tu sa faci sua ce ai facut. Pentru ca te vor judeca si ei si nu e bine. Intradevar nu a fost frumos ce ati facut. Da poti sa gasesti o scuza de exemplu [ "Imi pare rau.dar nu radeam de tine.prietena mea imi povestise ceva legat de...chiar ma bucurasem ca te revad".] eu zic ca asa o sa fie mult mai bine. Succes >big grin

| Babydoll_4700 a răspuns:

Abordeaza-l si intreaba-l daca este in regula, ce se intampla cu el. Si sa nu uiti sa iti ceri scuze pentru ca ai ras! Poate ca trece printr-o perioada dificila...happysi ai putea sa il ajuti. Dar daca iti pare rau pentru ca ai ras, inseamna ca putin interes tot a ramas. Sper sa iei decizia corecta!

| BuBu_5403 a răspuns:

Pai du-te la el la clasa salutal si it ceri frumos iertare happy.dar ntreabal si ce a patit happy

| madw99 a răspuns:

Du-te la el la clas.sau fa rost de numarul lui de telefon...sh ii ceri scuze... sh daca te va iubi. iti garantez ca te va ieta. FunditZzaaaAlove struck