Anicuta...trebuia sa te fi dus la el,sa il fi intrebat ce a patit,sa il ajuti...E clar ca era ceva in neregula cu el, cine stie ce-o fi patit.
Cauta-l, fa pana si imposibilul sa il gasesti.
Pai no ti-o trebuie sa razi de el. acum suferi cum o suferit si el.
Prima data gandeste ce vrei sa faci sau ce vrei sa spui ca prin asta faci oamenii sa sufere. La scoala de ce nu vb cu el? du-te la el la clasa si vb cu el..
PaPa PuP
Cauta-l in clasa sau intreaba un coleg de nr lui de tel. Lasa-i un bilet... cauta-l in fiecare pauza si zi-i c-ti pare rau. Dar fa-o subtil ca sa nu-si aminteasca de moment si sa se intristeze iar... Intreaba-l ce s-a intamplat si incearca sa-l incurajezi.
.Poi cautal. cere'ti scuze.cel mai indicat e sa mergi la el acasa. Nu trebuie sa stie toti ce vrei tu sa faci sua ce ai facut. Pentru ca te vor judeca si ei si nu e bine. Intradevar nu a fost frumos ce ati facut. Da poti sa gasesti o scuza de exemplu [ "Imi pare rau.dar nu radeam de tine.prietena mea imi povestise ceva legat de...chiar ma bucurasem ca te revad".] eu zic ca asa o sa fie mult mai bine. Succes >
Abordeaza-l si intreaba-l daca este in regula, ce se intampla cu el. Si sa nu uiti sa iti ceri scuze pentru ca ai ras! Poate ca trece printr-o perioada dificila...si ai putea sa il ajuti. Dar daca iti pare rau pentru ca ai ras, inseamna ca putin interes tot a ramas. Sper sa iei decizia corecta!
Pai du-te la el la clasa salutal si it ceri frumos iertare .dar ntreabal si ce a patit
Du-te la el la clas.sau fa rost de numarul lui de telefon...sh ii ceri scuze... sh daca te va iubi. iti garantez ca te va ieta. FunditZzaaaA