| RAY a întrebat:

Ieri ma gandeam asa, daca consum 1kg de slanina ma voi ingrasa cu un 1kg? 1000 de grame de grasime are 9000 de calorii, cum e posibil asa ceva? 1kg de napolitane = 4000 de calorii = 700 de grame in plus

Exceptie fiind rata metabolica, nu o punem la socoteala, un kg de grasime are 7000 de calorii

63 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ingrasatul se petrece in timp.

Dacã nu consumi carbohidrati, pierzi doar glicogen mult.
slanina e grasa, nu poti manca asa multa, ca te gretelesti(mi-mai mai ales cu ceapa)

Napolinele dau o mai mare pofta de mâncare si deregleaza apetitul(un hormon nu stiu cum se numeste)

| Catrice a răspuns:

Cică ziceau ăștia la TV acum ceva ani ca slănina consumata cu moderație ar fi buna pentru sănătate.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Aloooooooooooo citeste intrebarea

| RAY explică (pentru Catrice):

Tu puneti mintea la lucru, cum e posibil ca organismul sa depuna in plus fata de ceea ce consum eu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea am inteles nimic din intrebare. (Pãi nu te ingrasi de la o zi la alta)

Dacã consum acum, 14.000 de kalorii, nu se storeaza ca strat adipos maine. Ar fi absurd. Ci saptamanal/lunar echilibrul caloric

Nu asta ma intereseaza, nu vorbim de rata metabolica, apropo am grasit si categoria

1 kg de grasime = 9000 de calori, 1 kg de napolitane = 4000 de calori, de ce naiba nu depun 1kg e grasime cand consum una din ele? asta e intrebare, unde se pierde 600 de grame de napolitane?

Intelegi ideea eu voi depunde doar 400, 500 de grame de grasime, atat inseamna 4000 de calori

Slanina e sanatoasa, grasimile nu sunt rele si grasimile rezultate din zahar care pot cauza un infart miocradic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Pãi se Depun sub forma de glicogen in ficat, sau muschi

Dar ce se intampla cu cei 500 de grame?

| Catrice a răspuns (pentru RAY):

Pune-ți...
Vezi, ai nevoie de niște grăsime ca sa ajuți neuronii sa supraviețuiască.

Câtă grăsime are zaharul și cata grăsime au... grăsimile?!
Unde ai citit ca STRICT grăsimile rezultate din zahar duc la infarct?!

Mai dar ce se intampla cu alea 500 de grame,sa numai niciodata asa ceva, creierul are nevoie DOAR DE ZAHAR este singurul aliment cu care poate functiona, de asta inclusiv carnivorele au nevoie de carbo sau se converteste din proteine = glucoza, in orice caz si ele au nevoie, nu exista vreun animal care sa functioneaza in lipsa zaharului, carbo

1kg de zahar 4000 de calori = asta 500 de grame de grasime depusa, dar ce se intampla cu restul de 500 de grame?

convertire zahar - glucoza -trigiclide -grasimi = unde sunt aia 500

Triciclidele se duc in sange

Grăsimile din sânge
Valorile normale ale trigliceridelor nu trebuie să depăşească 150 mg/100 ml sânge. Depăşirea acestor valori determină apariţia atero­sclerozei. Pe fondul unei valori de peste 400-500 mg apare pancreatita acută, adică necrozarea pancreasului. Această boală este anunţată de următoarele simptome: dureri abdominale puternice, greaţă şi vărsături. Există doi factori majori care pot determina valori mari ale trigliceridelor: excesul de alcool şi de dulciuri. O valoare prea mică a trigliceridelor nu este periculoasă, din contră.

Alea 500g se risipesc prin activități specifice categoriei la care ai pus întrebarea rolling on the floor

Nu luam in calcul rata metabolica, activitatea fizica, trebuie sa faci sex cateva ore bune, tu ca fata nu ai ce slabi doar el, sa penetreze acolo vaginul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Catrice):

Gasimea saturata e buna pentru testosteron, taci acolo

O sa-i creasca mustata, cool

Vrei nu vrei, metabolismul exista și e cel care determina numărul și durata/viteza caloriilor consumate. Cei care ard repede caloriile datorita metabolismului nu se îngrașă ușor.

Desigur ca exista, sa spunem ca deja am mancat 2500 de calori si consum 1kg de zahar ce se intampla?

Dacă consumi zilnic cele menționate și petreci 24h fără vreo activitate fizica, ajungi plus size in 3-4 luni laughing

E na tu cate ore preferi?

În cazul tău... minim! ATENȚIE! 12h rolling on the floor)

Zilnic ca sa ajung in vreo 2, 3 luni la greutatea optima, cand incepem?

Chiar de acum. happy

Super pai hai sa incepem

Hai! Baga: 30, 000 flotări, 100, 000 abdomene, aleargă măcar 50km dus, 70 întors, apoi ridica CEL PUȚIN 2000kg de 4000 ori.

Ce fantezi ciudate ai, daca vi si tu sigur ca da

Nu înțelegi.
Bărbatul face sport cu femeia în spate rolling on the floor