anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri seara am intalnit o situație foarte ciudată pe care as vrea sa o împărtășesc cu voi.
Mergeam cu iubitul meu cu masina spre casă,(încet ca făceam o plimbare) cand vedem pe trotuar (asta se intampla la tara) o fatuca mai dezvoltata dar oricum copila, probabil mergând către casa.Eu am ignorat si mi-am îndreptat ochii spre telefon, cand il aud pe al meu ca zice "fii atanta".Din partea opusa, un om bărbos îmbrăcat ponosit ce părea a călugăr, trecuse pe lângă ea, moment în care fata a grabit pasul.Omul s-a oprit in loc, s-a uitat lung după fundul ei cel mai probabil si a dat sa se duca spre ea.A meu atunci a încetinit masina si s-a dus către trotuar pentru ca ceva nu părea in regula, iar tipul cand a vazut a sărit un gardulet (a unui teren gol) si aproape ca a luat-o la fugă.
Mi s-a parut foarte suspecta treaba deoarece, într-un weekend cand am mers in oras si ne-am oprit la un magazin am vazut acelaș om, doar ca de data asta cu un încă un tip in a cărei masina se aflau mai mulți copilași pe bancheta din spate.Atunci mi s-a parut drăguț,chiar ma gândeam ca poate sunt ceva copii amarati pe care îi duc la o mănăstire ceva sa le mai dea de mâncare sau pachete cum se mai face, dar după întâmplarea de ieri sunt in dubio.
Exista posibilitatea ca acest om sa fie un șarlatan (poate chiar pedofil), sau am eu o gândire exagerată? Ca mie asta imi trece prin cap sincer.
Si ce părinții își lasa asa copii cu un bărbos murdar, ponosit si cu apucături ciudate?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebuia sal pozezi si sa faci o reclamacie la IPJ din orasul sau localitatea ta asa il are in vizor, poate e un infractor

| Freya1 a răspuns (pentru mgtow):

Nu mi-a trecut prin cap atunci.Singurul lucru la care m-am gandit a fost să nu trecem noi si dupa sa o tragă pe fata undeva, sa mai stiu eu ce, ca era seara si nu era nimeni pe drum.
Având în vedere că fusese prima oara cand l-am văzut cu un alt tip ce părea bine in societate si copii minori, nu cred ca e vreun fugar sau ceva, il cunosc oameni dar nu stiu in calitate de ce.

| mgtow a răspuns (pentru Freya1):

Pe Dinca il stia toata lumea fiind un om de treaba si uite ce a facut, a topit 2 cadavre sau posibil sa le extradeze in UE la prostitutie. Ce mi-ar fi placut sa devin terminator apoi mergeam peste tot in RO sa extermin fiecare imputit din societate

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poate erau copii lui, variante. Atâția copii răpiți deodată, șansă mică.
Iar tipul care sărea gardul, poate era acelaș, sau altul care făcea parcour. Asemenea evenimente, dacă le urmărești prea de aproape se ocultează. Seara toate pisicile sunt aproape negre. Uneori chiar și ziua.

| Freya1 a răspuns (pentru sadrian46):

Nu cred ca ii rapise, dar având în vedere că a doua oara se uita după fundul unei copile (nu stiu daca nu ia si zis ceva, ca fata a grabit pasul o data ce a trecut pe lângă el) nici la bine nu ii ducea.Probabil mintea părinții ca e caluga (sau chiar era) si ca ii duc cine sti unde sa le de-a dulciu stie naiba, dar eu tot cred ca omul ori are probleme psihice ori chiar e pedofil.
Cu saritul gardului, nu era unul înalt, dar daca nu era nimic gresit in ce se intampla nu cred ca se repezea asa sa fuga pe peminte cand ne-a vazut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi se pare scenariu de film dar nu inteleg partea cu "un om bărbos îmbrăcat ponosit ce părea a călugăr" - adica era mai degraba boschetar sau calugar?

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu ca pare scenariu de film, dar s-a intamplat.
Pai avea sutană din aia neagra si chestie din aia in cap cum au ei, doar ca foarte murdar si ne îngrijit.Adica am mai vazut călugări si au barba într-adevăr, dar nu sunt prăfuit, jerpelită si murdari.De ambele dati cand l-am văzut a fost la fel.

| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Faza cum a sarit gardul e tare happy. Am fost si eu martor la evenimente iesite din comun : intr-o dimineata devreme am vazut unu ce jefuia aparatul de cafea de pe o strada, am trecut pe cealalta parte a drumului dar si el cand m-a vazt, a luat-o la fuga cu un saculet scos din aparat.

| Morbid a răspuns:

1:din 10 tipi e pedo draga Natalia, deci se poate sa cunoști deja pe unul care îl cunoaște pe copilul tau, se poate sa fie chiar la tine in familie fără să știi.
Nu cred că ești paranoica.
Se poate, se mai poate ca părinții copiilor sa l știe pe ăla.

| Freya1 a răspuns (pentru Morbid):

Pai daca părinții il stiu, cum naiba sa lasi copii sa fie badjocoriti? Ca bogat ala nu părea să zici ca le dădea bani, doar daca nu il stiu cumva de călugăr nu de pedofil.
Iar cu fata asta putea sa iasa un viol.Adica incerc sa inteleg ca fraieresti părinți și celuiesti copii, dar de acolo până a da senzatia ca vrei sa tragi o fata in boscheti zic eu ca e o diferenta.

| Morbid a răspuns (pentru Freya1):

Personal nu cred că voia să o violeze, numai o urmărea. Ca un animal flamand dar care știe că dacă se apropie de hrana e împușcat.
O conștientizat și probabil se simte vinovat de aia o fugit cu coada intre picioare.
Legat de "senzația de viol", tu nu ești băiat, depinde și de fata și ce viziune are asupra unuia. Eu am ca unele sa se sperie de parcă aș vrea să le hartuiesc iar altele mă văd normal. Deci...