| Mosotti a întrebat:

Ieri seara intrase o tipa pe care nu o stiam, era mai supraponderala, a intrat, eu voiam sa intru si trage de usa catre inauntru! Eu trag de usa in afara pentru ca nu intelegeam de ce trage si nu ma lasa sa intru.
Dupa aia imi zice ca vrea sa vada ca-s din bloc, si sa-i arat aia de la interfon, i-am aratat si m-a lasat sa intru.

Dupa ce am intrat in scara, am injurat-o putin.

A sunat la administrator ca cineva a agresat-o si am injurat-o si sa ma identifice dupa camera (ea nu stia cine sunt).
Am sunat pe admin sa intreb cine e aia, si i-am zis ca eu am fost, ca oricum vedea pe camere.

A zis aia ca vrea sa faca reclamatie la politie.
I-am zis adminului ca doar am tras usa si atat, si zice "ajunge asta", adica cum ca ajunge ca aia sa a dea la politie.

Ea nu s-a lovit cu usa si nimic.

E agresiune? Nu am dat in ea, nu m-am dat la ea si nimic.
Iar cu injuratul nu are nici o dovada, ca asa pot zice orice, dar si daca ar avea, daca s-ar lua politia de toti care injura, ce ar fi?

Parerea mea e ca e cam dusa cu pluta, ca oricum se vede pe camere ca nu am agresat-o.

33 răspunsuri:
| Mosotti explică (pentru anonim_4396):

Si daca-ti arat diploma ce faci? Dar ne intalnim live. Imi dai 500 euro daca e asa?
Si medicii sunt porci la gura, psihologi, aviatori, profesor, i nu stiai? Pe ce lume traiesti?
Pai m-am dus eu la diabetolog in ianuarie, era un badaran, zice :

"Daca politicienii mananca **** si le scade glicemia, ti-o scad si eu tine", am inregistrarea audio.
A zis si cu p desi eram un strain care abia a intrat in cabinet.
Deci... daca esti medic si altele, nu inseamna ca nu injuri sau altele.

Daca voiam sa ma dau mare, ziceam ca profesez, sau ca-s doctor (oricum la diabet si psihiatrie am destule cunostinte de nu te prindeai ca nu-s doctor), etc, dar am zis ca nu am masterul si specializarea, ci doar pe info am. Asa ca aia e.
Tu ai impresia ca psihologii si medicii isi sfinti la gura, nu e deloc asa.

| Mosotti explică (pentru haileewatson):

Nu ma stresez, ziceam ca idee, ca m-a uimit ce vroia sa faca.

| Mosotti explică (pentru Emma30555):

Da, dar eram asa socat pe moment, n-am mai gandit ca sa o las si apoi sa intru, a fost o intentie sa ma opun.