Nici o șansă. Eram satul de poveștile alea exagerate și de modul în care le scria. Ajungea sa zgârie retina de acum
Omul ala e nimic fata de trollii astia nenorociti care isi tot fac conturi si baga povesti despre cum sunt ei gay, si-o trag cu baieti si dupa intreaba daca sunt sanse de a ramane insarcinati.
Am observat. Chiar acum ma întrebam ce naiba e cu atâtea "specimene" de genul ăla pe aici. Din păcate unii sunt exact ca un Burete uscat... le dai ceva și absorb imediat, în cazul de fata e chestia asta cu gayii. Aparent pentru e e ceva cool sa te arăți... oricum îs cerșetori de atenție și nimic mai mult și prost e ăla care ii baga în seama și le da apa la moară
Nu a mai intrat din 10 iunie, el intra pe TPU zilnic, plus că se murea de covid la greu in perioada aia, cred că covid la rapus. Era genul care nu putea să se lase de TPU de aici am dedus. Multi useri îmi susțin afirmația
Era un user inteligent, mie îmi pare rău că nu mai e printre noi.
Verginica vaca grasa violeta si greece 12 sunt niste legende ale acestui site respect celor trei muschetari
Tineti minte cand a pus intrebarea ca cica faci oral fetei si de la relaxare se poate besi? imi e dor de el, dar am avut alt cont inainte si imi placea de caracterul lui