| monica_5903 a întrebat:

Il caut si eu pe eduard mihaita barbu este prin spania sau franta, este nascut pe 01/12/1979.ma intereseaza un numar de telefon de-al lui.ma puteti ajuta?

5 răspunsuri:
| ProAlecks a răspuns:

Http://ro-ro.facebook.com/people/Eduard-Mihai-Barbu/100002044789679 Adauga-l prieten. Cand el va accepta ii vei vedea mai multe informatii prin care si nr de telefon. Sper ca am fost de folos! :D

| monica_5903 explică:

Va multumesc pentru raspunsul dat dar nu este persoana care o caut eu.Aceasta persoana barbu eduard mihaita este nascut pe data de 01/12/1979,si este din jud:buzau(dorobanti 1).Mai sigur acum este in spania in tarragona(salou). Daca are cineva informatii astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc!

| shmecheras a răspuns (pentru monica_5903):

Eu il stiu pe Eduard, este casatorit si are un baiat si o fata.ce-i cu el? Cu el esti gravida? Iti dau eu numarul lui din Spania, daca vrei.

| shmecheras a răspuns (pentru monica_5903):

Il stiu eu pe Eduard, are o sora, dar este casatorit si are 2 copii, o fata si un baiat, daca vrei iti dau numarul lui de telefon din Spania, cu el esti gravida?

| monica_5903 explică:

Buna shmecheras! vad ca il cunosti destul de bine.da cu el am un copil(o fetita). daca vrei intra pe id meu:monyk_dulkik si vb.