| gabytofan a întrebat:

Il vreti jos de la putere pe basescu? daca da de ce? si daca da spuneti pe cine vreti ca presedinte! Sinceritate!

4 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

DA!
Sa demisioneze si sa se tot duca,sa nu ii mai auzim de nume!
De ce? pentru ca de noi de studenti isi bate joc,ne ia bursele,abonamentele la mijloacele de transport in comun,nu mai face locuri la buget,etc!
parintii nostri se chinuie sa ne tina in scoala si ei le mai taie si din pensii si salarii,sora mea,a trebuit sa plece in alta tara ca sa isi poata creste fetitele,prietenul meu termina anul asta facultatea si parca vad ca o sa lucreze sofer,si in nici un caz in domeniu,si ar mai fi multe exemple de dat!
Cat despre a doua intrebare,nu il vad pe poponarul de Ponta conducand o tara si cu atat mai putin pe betivul de Crin Antonescu! de Becali nici nu se pune problemaoh go on nu e in stare sa isi controleze oile si vrea sa conduca un stat si ala,iar Diaconescu,mai bine si-ar vedea de vrajitoarele si clarvazatoarele de la OTV si sa candideze la presedintie dupa ce o gaseste pe Elodia! asa ca eu o sa il votez pe Vadim Tudor! nu stiu dc thinking dar am impresia ca omul asta ar face ceva pentru noi,e asa un pic mai comunist, dar cred ca ar face treaba, sau cred ca mai rau decat cei ce au fost nu poate sa faca!

| negru30 a răspuns:

Dumnezeu cu mila lui

| justagirl2 a răspuns:

Cu toata sinceritatea DA. iar in ceea ce priveste a 2-a intrebare... nu stiu nu mai am incredere in nimeni (dar sunt curioasa cum ar fi daca ar intra la presedentie Vadim)

| MihaelaGm a răspuns:

DA, Fiindca parintii mei pensionari sufera din cauza lui, sora mea a trebuit sa-si inchida mica afacere din cauza impozitului forfetar, prietena mea va sta doar un an cu bebelusul acasa dupa care trebuie sa se reintoarca la munca, persoanele cu dizabilitati abia traiesc de pe azi pe maine. Fiindca si intr-un drum pana la piata gasesc cu prietenul meu solutii mai bune decat a gasit el ca sa ne scoata din criza, in care oricum el ne-a bagat asa adanc. Pe cine vreau? Sa vad intre cine si cine o sa am de ales, ce platforme politice or sa prezinte etc.

Întrebări similare