Eu aș alege prima variantă.
Deoarece copil mai pot face împreună cu el, dar copil fără el ( o persoană foarte importantă din viața mea, cel care îmi susținea fericirea ) nu.
2, ca nu m-as combina cu unul atit de cretin incit sa nu aiba o asigurare de viata. Nu stiu cum vi se pare voua ok 1, ca de dus sarcina intr-un rinichi dupa aia cap-coada...
Ofer viata copilului ca e mult mai importanta fata de cea a tipului care a fost trecut prin greutati
N-are nicio legătură. De ce să-ti bati capul cu ceva care n-are logica?
Mamă, tată, soră, frate, unchi, mătuși, vecini... avem destui rinichi.
Cum de 2? alt copil se mai poate face dar alta "jumatate" nu te asigura nimeni ca mai gasesti
Pai pentru voi religiosii chiar si la 2 luni tot este o "persoana" pruncul asa ca ma mir ca ai face avort.
Cred ca e a 100-a oara cand iti spun ca nu sunt religioasa, ci crestina.
Nu e mare diferenta pentru mine . sunt curios Depresa ce raspunde. cred ca si acum alearga dupa baieti
Tin sa te anunt ca e o foarte mare diferenta.
"Depresa"- Are numele Depress, nu "Depresa". Si e o fata foarte draguta, care nu "alearga dupa baieti."
Da' ce-s cu intrebarile astea filozofice pe tine?
"Da' ce-s cu intrebarile astea filozofice pe tine?" am inceput sa vad din nou House si intr-un episod se intampla asta si femeia a ales sa faca avor ca sa il salveze pe sot, dar eram curios de ce ar alege cei de aici. Mai mult ma durea de ce aleg fetele ca voi sunteti mai mult impotriva la avort ca baietii/barbatii.
" Are numele Depress, nu "Depresa"" nu ma contrazice pana nu incep sa te chem si pe tine Doubarita
" care nu "alearga dupa baieti."" si tu de unde ai stii ma rog ? sunteti gemene de stii mereu pe unde e? of of
Are numele Depress, nu "Depresa".
Bis.
Bis.
Bis.
Te-am enervat asa e Doubarito? sau te-ai suparat ca a mers fara tine ? cred ca asta era
Lasa. oricum nu aveti voie ca sunteti minore .dar nu e sfarsitul lumii, aveti timp si de baieti stai linistita
Si atunci la ce naiba ai mai scris " de unde stii ca sunt minora"?