| chiftelutacrocanta a întrebat:

Imagineaza-ti ca primesti un apel si ti se spune din partea profesorului tau de la scoala sau din partea sefului tau de la munca ca ai o saptamana vacanta, incepand de luni.Nu te vei simti mai bine auzind vestea asta? De ce te-ai simti mai bine? Nu pentru ca creierul tau ar incepe sa ruleze imaginatii cu tine in timpul vacantei de o saptamana, nu pentru ca te-ai simti mai liber psihic si mai odihnit psihic? Acuma va intreb eu pe voi, credeti ca munca este chiar atat de rea? Scoala este chiar atat de rea? Ati incercat vreodata sa priviti mai profund scoala si munca si sa nu urati un lucru intreg din cauza unei parti din acel lucru intreg, adica sa urati scoala pentru ca nu va place matematica sau sa urati munca pentru ca nu va intelegeti bine cu unii oameni de la munca?

3 răspunsuri:
| DenisaNicoletaG a răspuns:

Scoala si munca nu este,, rea,, ne ajuta problema e ca suntem prea incarcati de munca, muncim prea mult, si invatam mult, scriem mult. Eu mereu zic ca scoala nu ne trebuie dar stiu ca nu e asa ca daca era nu mai stiam ce stiu in ziua de astazi. Deci mna.

| August99 a răspuns:

Mie nu imi place scoala doar din cauza colegilor si ca stam degeaba si nu invatam oricum ceva care sa ne ajute. Profesorii in schimb imi plac ma inteleg cu ei. Daca sistemul s-ar schimba ar fi mult mai bine.

| brioșicaviolet23 a răspuns:

Am incercat sa privesc scoala mai profund, dar unele chestii chiar nu le inteleg, gen la ce ne va ajuta in viata teorema catetei, ca doar nu o sa ma duc la magazin sa cumpar paine si vanzatoarea o sa ma intrebe de ea sau de genul epic, adica nu prea inteleg cu ce ne ajuta atat de multa materie