| 393Dan a întrebat:

Imagineaza-ti ca te trezesti intr-o dimineata si nimeni (inclusiv tu) nu stie cati ani ai. Ce varsta ti-ai da si ai vrea sa ti se scrie in buletinul de identitate?

19 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

La aceasta intrebare este imposibil sa raspunzi pentru ca nu poti sa stii cum ar fi, asta e ca descrie cum ar fi o noapte intr o padure urmarit de un varcolac, mintea ta rationala nu poate stii cum va raspunde cea emotionala

| Freya1 a răspuns:

As vrea 18 dar avand in vedere ca atunci as pierde niste oportunitati si etc prefer 22 cat am

| 393Dan explică (pentru Freya1):

Ce oportunitati ai pierde, daca-i avea 18 si nu 22, tot majora esti, nu?

| Freya1 a răspuns (pentru 393Dan):

Singurul beneficiu pe care l-as avea ar fi ca mi-ar fi mai usor cu locul de munca ar intelege angajatorul ca sunt la inceput si bla bla dar nu as putea stre exemplu sa nai fiu cu persoana cu care sunt acum deoarece el are vreo 28 spre exemplu

| 393Dan explică (pentru Freya1):

Ok, inteleg

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

19-20.Tu?

| 393Dan explică (pentru anonim_4396):

Am avut vreo 2 cazuri cand mi s-a spus ca arat de 17 Asa ca probabil as merge cu parerea celor din jur.

| Caro34 a răspuns (pentru 393Dan):

Dragut, felicitari! Daca si la 100 ani aratam la fel de super ca la 17, atunci merita sa le dam crezare celor care ne spun asta! Numai bine!

| 393Dan explică (pentru Caro34):

Multumesc, apropo mi-ai dat o idee buna. Putem spune tuturor ca avem 100. Ce se vor mai mira toti la ce bine aratam noi la 100 xD

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

28. Leonardo Da Vinci

| 393Dan explică (pentru anonim_4396):

Tu si numele ti-l alegi? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru 393Dan):

Macar sa aiba clasa rolling on the floor

| missfatadelatara a răspuns (pentru anonim_4396):

Bună Leo、eu sunt Lis.

Oana Lis.

| anonim_4396 a răspuns (pentru missfatadelatara):

Tarancutele nu au fata de mine, sorry.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-aș da 17, dar ar scrie 15 în buletin.

| welcometowonderland a răspuns:

Pai cred ca cei din jur mi-ar da aprox. 13-15 ani dupa aparenta fizica. Iara in buletin asi dori sa imi fie trecuta frumoasa varsta de 18 anisori.♡