anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi aduc aminte cand era cainele meu tanar si in putere, dormea cu mine in pat si noaptea din cand in cand se trezea si se uita intr-un punct fix 1-2 minute, indiferent in ce parte a patului dormea se holba in acelasi punct.
O fi vorba de energii negative in camera/casa? Cainii au simturile mult mai ascutite, ei simt cutremurul, moartea, etc.
Cainele meu a fost si este foarte inteligent, deci nu facea chestia asta doar pentru ca era el retard, ceva ciudat se intampla, spun asta pentru ca s-au petrecut niste chestii ciudate cand eram mic in casa.
Au fost mai multe faze insa doua m-au marcat.
1. Eram pustan si era dimineata, mama era schimbul 3, era vara si eu eram singur acasa, din sifonier incepe sa se auda ca si cum se târa cineva, la inceput nu am bagat de seama, insa zgomotul devenise foarte puternic si se intensifica cu fiecare minut care trecea, devenise atat de intens incat m-am panicat si am fugit afara pana a venit mama.
Nu era sobolan daca asta va ganditi, de atunci nu s-a mai auzit dar au continuat sa se intample alte chestii, bubuituri foarte puternice, atentie nu trosnit, bubuituri, pete si semne care nu puteau fi sterse cu nimic, se rupeau chestii prin el fara explicatie, tin minte ca mama zicea ca eu am fost.
2. A doua chestie foarte naspa a fost in alta camera, in sufragerie, am jucat carti si le-am pus pe mobila, tin minte cum au zburat de acolo, numai in filme horror vezi asa ceva, deci nu au cazut, ca si cand le arunci cu mana la nervi.
Fiind pustan m-au marcat chestiile astea, aaa, era sa uit, familia care a stat acolo inainte sa ne mutam noi a plecat la constanta si i-au zis maica-mii ca se mut pentru ca le merge foarte prost.

2 răspunsuri:
| blackann a răspuns:

Cheama un preot sa sfinteasca, casa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E casă bântuită.
Și asta cu privirea fixă a cuiva, copil sau câine, e pentru că sunt duhuri rele sau ingeri.